Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden samcowaty

Opuszczam was

Polecane posty

MAM TO W DUPIE!!! Kurwa wy jesteście popierdoleni!!! Oferma ma pysk szczura. jednego dnia pisze i biadoli że prawiczek. 2 giego że podrywa. A 3 ciego jakie to cipki/ kobiety są złe. Dziewczyny pierdolą tylko kopło mnie co robić. Mój chłopak zrobił tak co to znaczy. 3 cia grupa czy dobrze wygladam czy mam za małego. 4 grupa zeby dojebac za ortografię brak przecinkow itd 5 ta prawiczki które chciały by podupczyć ale sie boją 6 bardzo żadka normalni......... Ja odchodze

Nie wracam mam kurwa dosc.... Chory bylem i siedzialem. Żałuje tego czasu nauczyl bym sie czegos... Banda zakopleksionych prawików oraz pań barbie.. PA

w związku z tym, że dosyć mocno mi się nudzi odpowiadam na Twój jakże wylewny post. czego żeś się tutaj spodziewał ?

Gość New Age Reporter
Nie da się ukryć, iż w tym na czym oparłeś swą deklarację jest sporo prawdy.Sporo a może jeszcze więcej niż sporo!Powodzenia na nowej-normalnej-drodze życia :classic_cool:🌻

mam dosc tej kafeterii, zbije zara konia i zegnam was!!!

Gość Ich habe die macht!
23:40 [zgłoś do usunięcia] Arrinera oj, oj... założymy się, że nie siedzą tu sami debile? Nawet jeśli wygrasz zakład to i tak udowodnisz wyjątki potwierdzające smutna regułę. :classic_cool:

Nawet jeśli wygrasz zakład to i tak udowodnisz wyjątki potwierdzające smutna regułę. tak, wiem :P to prowokacja do rozmowy, masz ochotę ?

Różniczkowo niezależna, obserwuję to forum od stycznia bądź lutego tego roku z długimi przerwami i wiem co tu się dzieje. Wiem też, że są fajni ludzie do pogadania, dlatego też napisałam.

Gość Tap model..
23:43 [zgłoś do usunięcia] taki jeden samcowaty mam dosc tej kafeterii, zbije zara konia i zegnam was!!! np ten podszyw. Idę o zakład że jego autorem jest jakiś debil któremu odpowiada siedzenie tu na kretynskich topikach ale jak ktos chce coś konkretnego napisać to się od razu dekiel podszywa. Nie podszyje się na jakimś idiotycznym i nudnym temacie tylko na ciekawym. Dlaczego?Bo broni się przed tragiczna prawda o sobie że jest debilem. Wszystko w temacie.

Gość New Age Reporter
Arrinera nie masz czasem dość?:P Pytam szczerze.Czy czasem wchodząc na jakieś tematy i czytając te zjebane nudne rozkminy nie chce nie mdli Cię ? Odpisz szczerze.

New Age Reporter, jestem tu bardzo rzadko bo zazwyczaj nie mam czasu ale ostatnio po prostu mam ochotę pogadać z kimś nowym. Czasem czytam i się śmieję a czasem opadają ręce i zastanawiam się czy płakać. Jeśli komuś chce się pogadać to czynne jeszcze moje gg 24435052

Gość New Age Reporter
Czy myślisz że ludzie(nie twierdze że wszyscy)wchodzą tu bo odczuwają jakiś napęd ciekawości? Ludzie tu głównie leczą swoje frustracje,kompleksy a na koniec dlatego że są najzwyczajniej w świecie od tego już "uzależnieni". Z ręką na sercu-takich którzy mogą napisać-wszedłem i wchodzę tu bo jest tu mnóstwo interesujących wątków etc etc etc-jest margines.

New Age Reporter, nie, uważam że większość wchodzi tu po to by się wypłakać w ten wirtualny rękaw

Gość New Age Reporter
Różniczkowo niezależna Arrinera, ja już tu jestem zbyt długo i pod zbyt wieloma nickami uwierz mi, że każdy "normalny" po jakimś czasie okazuje się niedowartościowanym psycholem Genialna myśl. Naprawdę nie potraktuj tego jako taniej kokieterii. W tym co napisałaś tkwi ogromna głębia. Choć Arrinera też ma rację.Paru tu ludzi naprawdę wartościowych i inteligentnych jest.Paru.

Gość Tap model..
oswiadczam ze uwielbiam sam sie podszywac pod pomarancze i samego siebie tez:p

Gość Mati44
cała kafeteria poza kilkoma topikami(też nie zawsze) jest beznadziena, zgadzam się z autorką, że większiść bywalców kafe to frustraci, zboczeńcy, małolaty, zdziry i ekshibicjoniści

Gość Mati44
każdy ma jakiś powód że tu wchodzi, co nie znaczy, że nie ma poczucia straconego czasu

Gość Mati44
nie ważne czy to samcowaty czy samicowata ważne że trafna ocena kafeterii

Różniczkowo niezależna, oczywiście masz rację, każdy bez wyjątku ma problemy. Ja również ale nie szukam pociechy na kafe, nic to nie da. Fajnie jest pogadać z kimś nowym, można się czegoś dowiedzieć, nauczyć.