Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parfu

Preejakulat a ciąża

Polecane posty

Witam. Uprawiam seks przerywany i jestem ciekawa czy może dojść do zapłodnienia, jeśli mój mężczyzna nie 'wyciąga go' chwilkę przed tylko muszę się jeszcze trochę pomęczyć. Okres dostałam 1 października i zaczęły mnie boleć sutki, więc nie wiem czy mam się stresować czy też nie.

wiesz sa rozne opinie na ten temat bo tez sie zastanawiałam czy można zajść w ciążę :) bo bardzo bym chciała a na pełny stosunek mój chłopak się nie chce zgodzić póki nie znajdzie stałej pracy bo jeżeli bym zaszłą w ciążę to trzeba dzidziusia utrzymać więc ... godzę się na taki rodzaj sexu :) z nadzieją, że zajdę ..... 12.08 miałam okres 12.09 miałam a dziś jest 23.10 i nadal cisza więc kto wie :)

Bardzo możliwe dziewczyny:-D:) zależy od partnera itd, niektórzy właśnie sądzą ze w płynie przed wytryskowym jakas ilość plemników sie znajduje..

ja gdzies czytalam ze raz udowodniono ze nie ma plemnikow w tym plynie co wydziela sie podczas stosunku a nawet jesli sa to tuz przed wytryskiem. Znowu gdzieniegdzie sie czyta ze sa plemniki w tym plynie takze nigdy nie wiadomo :)

Gość Też otym pomyślałam
A powiedz mi czemu ty sobie testu nie zrobisz tylko się zastanawiasz??Skoro ci się spóźnia to rób test.

Ale często tak jest właśnie, ze ze stresu ta miesiączka sie spóźnia. Odpręż sie, wyluzuj., a na pewno @ przyjdzie. Chyba ze nie chcesz żeby przyszla, to juz co innego:-D a niektórym testy nawet nie wykazują do 2miesiąca ciąży, tez słyszałam o takich przypadkach, różnie to u każdego bywa, moze było jeszcze za wążenie na test w Twoim przypadku.

Gość mimilka22222
Ja jechalam na przerywanym 3 lata i nic, nie zaszłam w ciążę:) Ale zdarzylo sie raz , ze partner nie zdazyl wyjąć po prostu chwila słabosci, wtedy szybko lecialam po escapelle. Wkurzylo mnie to ze przez jego chwile słabości musze szprycować sie taką uderzeniową dawką hormonu i od tej pory, jakies pol roku juz biore tabletki.

Gość Smuttasek
mimilka a czy Twój partner wydzielał dużo tego śluzu przed?

Gość gość
Witam, ostatnio wspolzylem z dziewczyna i pekla nam prezerwatywa, nie bylo wytrysku ale preejakulat byl i chyba sie pienil o ile to preejakulat.. moja dziewczyna od razu po tym jak pekla prezerwatywa poszla wymyc pochwe prysznicem. dodam ze wtedy miala 4 dzien nie plodny. Jaka jest szansa na ciaze. Prosze o szybka odpowiedz

Gość gość
wymyla pochwe i co to niby dalo ?

Gość gość
No podobno cos tam moze dac. Jaka jest mozliwosc na ciaze?

Gość gość
Nie wiem cos tam podobno daje. Jaka jest szansa na ciaze ?

Gość gość
no takie głupoty chłopie piszesz, że masakra, wypłukanie pochwy NIE CHRONI PRZED CIĄŻĄ, skoro współżyjesz powinieneś wiedziec takie rzeczy!

Gość gość
jak mozna takie brednie pisac ze wyplukanie pochwy cos daje , ile ty masz lat ?

Gość gość
To jaka jest szansa na ciaze ? jesli wytrysku nie bylo a prawdopodobnie byly dnie nie plodne