Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewyspana i już

zła jestem bo obudziłam się o 4

Polecane posty

Gość niewyspana i już

i nie mogłam już zasnąć. Myślicie, że wytrzymam? Mam zajęcia na uczelni 18.00.... i nic nie mogę opuścić, a na ostatnim koło..... :-O Co za życie! ;-)

No trochę słabo jeśli masz dotrwać do 18 i jeszcze być na zajęciach. Jest w dużym stopniu prawdopodobne, że zacznie cię mulić koło 15-16.00. Proponowałbym popijać energetyk MAŁYMI porcjami, żeby wytrwać w dobrej kondycji. Sprawdzone. A energetyk najlepszy z Lidla - uczciwy skład - 1.99zł/litr :D

Gość niewyspana i już
Może to i niezły pomysł - przynajmniej do lidla mam blisko :-) A z drugiej strony nigdy nic takiego nie piłam..... Ale jak wrócę - to śpię do poniedziałku!!! :-D :-D :-D

Nie pij dużych porcji, dosłownie parę łyczków i godzina przerwy. Jak wypijesz dużo naraz to gwałtownie skoczy ciśnienie (gorzej niż po kawie) i organizm będzie starał się to zbić - nagle zrobisz się senna i zmulona. A małymi łyczkami sprytnie podtrzymasz obroty. To po prostu kofeina z witaminami, w smaku rdzawo-słodkie :D Butelki w kolorze czerwonawo-metalicznym :D

Gość nieśmiertelna86
haha, nie rozśmieszaj mnie, laska. ja codziennie wstaje o 4.15 i jakoś żyję!

Gość niewyspana i już
W ogóle dzięki - tak sobie napisałam - nie spodziewałam się, że ktoś odpisze - to całkiem miłe tak pogadać z kimś wcześnie rano :-) I spróbuję - tak jak mówisz :-) 🖐️ Idę jeszcze zajrzeć do notatek :-)

Gość niewyspana i już
Ja swego czasu też wstawałam - ale zasypiałam o przyzwoitej godzinie. A teraz nie umiem spać w obie strony.....

Gość takaPrawda
A ja swego czasu miała pracę tak daleko od domu (80km w jedną stronę, na szczęście autostradą) że musiałam wstawać o 3:15 :( bo jeszcze zajeżdżałam do sąsiedniego miasta po ludzi żeby mi droga taniej wychodziła, potem praca 12godzin! I do domu, także wracałam około 21 :( pół godziny na prysznic i jedzenie i spać i tak w kółko. Wytrzymałam 3 miesiące, ale nie miałam wtedy wyjścia.

Gość takaPrawda
Przede wszystkim to było niebezpieczne, bo byłam wiecznie niedospana, a taki kawał drogi tzreba było mieć szeroko otwarte oczy. Jednym słowem koszmar, ale wyjścia nie miałam.

Racja. To dodatkowy stres i to duży. Do pracy dojechałaś już lekko zmęczona skupianiem uwagi na drodze, potem praca i po pracy wyczerpana znowu 80km... tak się nie da żyć. Jeśli wytrzymałaś 3 m-ce to szczerze podziwiam, musisz być tytanem psychicznym.

Gość takaPrawda
Wiesz, nie miałam za bardzo wyjścia, mogłam zjechać do Polski, ale nie po to wyjeżdżałam za granicę :( Pracodawca nas wystawił i musiałam na gwałt szukać czegokolwiek, a że mieszkałam na zadupiu, to znalazło się jedynie coś tak bardzo daleko. Ale jak podreperowałam budżet, to zmieniłam miejsce zamieszkania i pracę. Także potem było już tylko z górki. Ale to prawda, znajomi wrócili do Polski pod skrzydła rodziców, nie chcieli tak daleko jeździć, a ja sie zawzięłam, nie chciałam odpuścić i opłaciło się :)

Gość niewyspana i już
Ale wam dobrze - gadacie sobie :-) Ja już wychodzę - zajdę do tego Lidla po drodze :-) Ja kiedyś też pracowałam na zmiany (12) z dojazdami - wiem, jak to jest - pół życia się wtedy przesypia. Tylko praca i spanie.I szczerze mówiąc - tez długo nie wytrzymałam. Trzymajcie się dziewczyny (i chłopaki też) - idę do szkółki :-D