Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhfiuvreyur

mam schizofremie paranoidalna przez palenie ziola...

Polecane posty

Gość kjhfiuvreyur

to wczoraj uslyszalam od chlopaka zapytal sie mnie kilka pytan m.i -toalete mam naprzeciwko pokoju a zawsze jak jest ciemno to biegne do pokoju bo sie boje -wychodzac na zewnatrz(obecnie niepracuje zwonilam sie) mam ochote ciec mam wrazenie ze sie namnie patrza ze zostane okradnieta, zgwalcona pobita( jedna z tych rzeczy juz sie stala :( ) -patrzac w jeden punkt niebije sie z myslami tylko sie poprostu patrze i sie wylaczam -jestem obecnie sama w 5 pietrowym domu gdzie w pokoju zamykam sie na klucz -czesto placze POSTANOWIENIE!! NIEPALE DZISIAJ ZIELSKA!! palilam dzien w dzien przez okres juz 3 lat pierdole!! bd chciala sobie zapalic to TYLKO W WEEKEND!!! boje sie ze mi sie pogorszy ja juz swiruje:(

Gość kjhfiuvreyur
dodam ze czesto wybucham bez powodu potrafie sie czasami rzucic na chlopaka bez powodu ciagle jestem smutna, przybita ciagle sie czegos boje...czasami nawet glosy slysze i to jest najorsze

Gość kjhfiuvreyur
dodam ze na fujarce mojego chlopaka potrafie odegrac marsz mendelsona

Gość kjhfiuvreyur
spadaj podszywie zalosny jestes;/

Gość kjhfiuvreyur
to zalezy bo bo jak sie pali skuna to ci bardziej banie ryje jak weed co jest letsze to nieryje tak bani ale jak sie pali w dzien w dzien [przez lata to uwierzcie ludzie to robi swoje ja poprostu mam napady lekow ze mnie policja zlapie, ze strace zeby ze mnie ktos uderzy pobije to juz jest chore