Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertyuioplkjhgf

relacje damsko-męskie

Polecane posty

Gość wertyuioplkjhgf

Jakiś czas temu poznałam fajnego chłopaka, fajnie nam się rozmawiało, wział ode mnie moj nr tel i pisze do mnie esemesy od 2 tygodni o : pogodzie...pogodzie....i jaką to dziś mamy fatalną pogodę... no kurrr... Stwierdziłam,że nie chce do mnie pisać a pewnie robi to bo mu głupio...nie wiem. Generalnie olałam i przestałam odpisywać,żeby mu ułatwić zerwanie kontaktu. A on dalej pisze...jak tam, co tam...pogoda.. Wziął się chłopak w pewnym momencie i napisał coś typu "jak masz wolny czas to możemy jutro się przejsc tam i tam ....w końcu słowo się rzekło" Bo na tej imprezie co go poznałam mówił jak to pojdziemy gdzies tam na spacer. ale kur.. co to oznacza "słowo się rzekło" jakby z wyrzutem. Jak nie chce mnie gdzies zabrać to niech nie zabiera... Najgorsze jest to,że to fajny chłopak, fajnie mi się z nim rozmawiało etc. Czy ja się czepiam za bardzo? I co ja mam zrobić..sama do niego pisać nie bede bo czuje,że się narzucam..ale z drugiej strony, jakby nie chciał miec kontaktu ze mną to by olał..

Gość konfident POlicyjny
Chce Cię wyruchać on!

Gość przelot_em
Umów się na ten spacer i będziesz miała rozeznanie co i czy coś dalej.

Gość wertyuioplkjhgf
heh no faktycznie. nie wpadłam na to

Gość wertyuioplkjhgf
a jak faktycznie chce się bzykać? nie chce mi się nawet doświadczać jakichś takich erotycznych podtekstów na spacerze... nie wiem, bez sensu to wszystko

Gość alynkazielonomi
chyba nie...