Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mama 30

Wiosenna mama

Polecane posty

Gość do vbm
agencje, w ktorej pracujesz, nie udawaj:o

Gość co za wredne baby
a co was to obchodzi?? jej sprawa ile ma dzieci, a wy co?? zamiast zająć sie dziećmi to siedzicie na kafe i obgadujecie!! Boże jakie te baby sa wstrętne i zawistne, żal mi was i waszych dzieci. Znudzone własnym życiem interesują sie cudzym.

Gość vbm
taaa ona ma tak firmę jak ja jestem zakonnicą :O

Gość hahahah o noł
vbm - o nie, dosyć, że pracuje w agencji to jeszcze jest zakonnicą pod przykrywką, wow:D

Gość lolipoppp
wiosenna nie ma firmy!! sama czesto pisze,ze zeby dorobic wypełnia jakiej ankiety za grosze wiec ani nie ma firmy ani z kasa wcale tak dobrze u niej nie jest bo nikt kto ma kase nie zawracałby sobie glowy jakimis badziewiastymi ankietami!!!!

No nie :( na tej kafeterii nic się nie da ukryć :( Tak to prawda! Jestem w czwartej ciąży, a właściwie to i w piątej bo będą bliźnięta ! Niestety mój mąż nie jest ojcem dzieci :-x ale mam nadzieję ze to zachowacie tylko dla siebie i mój pilnie strzeżony sekret nie wyjdzie na jaw.Bo wiadomo jacy ludzie teraz są. I tak już na nas nieprzychylnie płacą jak prosiłam żeby proboszcz po mszy zrobił dla nas zbiórkę żywności i odzieży. Natomiast maż powiedział że jak dzieci się urodzą to przygarnie i pokocha jak swoje. Poczciwy człowiek. On się nimi zajmie, a ja skończę wreszcie to gimnazjum bo już wstyd stara baba, a tylko podstawówkę ma i to 6 klas! Bo akurat reformę zrobili :( A tak to bym choć 8 miała :( No ale samie wiecie. Życie ciężkie. Mąż prowadzi własną firmę "wywóz nieczystości" ale beczkowóz się nam popsuł i chyba biznes diabli wezmą :( Ja oczywiście w miarę możliwości pomagam, węża przytrzymam jak mąż pompuje szambo ale z brzuchem to tak nie bardzo no i teraz dbać o siebie i dzieci muszę. Co do urody to niestety nie mam za wiele, ale rodzice mi dali niezłe wiano to mąż poleciał na to (wiecie jacy są faceci albo zgrabny tyłeczek albo worek kasy ;) ) Ogólnie myślę, ze damy radę. Jak ta zimę wytrzymamy to następne już jakoś przejdą. Jakbym była w potrzebie to napisze tu do was na forum. Wiem jakie jesteście serdeczne i ze nie odmówicie mi pomocy. Wiem, ze na takie przyjaciółki jak Wy - Drogie Kafeteryjne Mamy, zawsze mogę liczyć i tylko to mnie trzyma teraz i daje siły do dalszego życia. Oczywiście planujemy też kolejne dzieci, ale to nie teraz, za 3 może 4 lata jak kupimy nowy beczkowóz dla męża i spłacimy kredyt. Pozdrawiam Was i dzięki za waszą pamięć i troskliwość Wiosenna mama.

he he dobre mamo a powiedz jak tam synek? bo mieliście podejść do lekarza z tą jego infekcją?

Gość wściekła mrówa
wiosenna mama - brawo !!! :D:D:D

Gość Ciekawska Frania
Ha ha ha ha! Brawo Wiosenna mamo pojechałaś im po bandzie:) Nie ma co dupy zawracać takim durnym tematem.

Gość ale nie uczcie innych
kurde wiosenna, tekst pierwsza klasa!:)

Gość ciotkaf
Taaak, na forumową życzliwość zawsze można liczyć. Wiosenna, pozdrawiam, nie daj się jędzom.

Gość jesienna mama w sumie
Wiosenna to na kiedy masz termin?;) Tu jest naparwde tyle idiotek ze az szkoda gadac,plotkary pewnie boja sie obgadywac osoby z otoczenia zeby pozniej nie dostac opierdalu to obgaduja dziewczyny na kafe. a co najciekawsze nieraz widzialam wypowiedzi wiosennej ale nigdy ich nie kodowalam nie zaczytywalam sie ile ma dzieci,ile ma lat bo gowno mnie to obchodzi a tu takie wscibskie baby sa moj boze...

Gość fhgj
wiosenna mama super tekst :D:D:D

Gość mozesz brac paracetamol
wiosenna mamo i tak znajda sie jakies baby , ktore podlapia to co napisalas , nie przeczytaj ze zrozumieniem , nie zajarza ze to ironia i puszcza plotrke o tobie . Baby , to chyba najgorszy gatunek

Gość ciotkaf
Gdzie się podziały? Kontynuują pod GS em, może widły rzucili.

Gość mama juz dwojeczki
Co za idiotyczny temat!! Co was to kurde obchodzi?? Wiosenna mamo - dobry ten twoj post :D Trzymaj sie :D

Gość trtrtrt
Wiosenna mama to DNO a nie matka. Jest strasznie apodytktyczna i okropna do swoich dzieci, jak ona ich traktuje to sie w pale nie misci, zero szacunku do wlasnego dziecka.Nie mowie aby rje zachuchac itd ale chociaz odrobine ciepłosci i milosci im okazac by nie zaszkodzilo.Tylko wieczne ujadanie, skomplenie jak jej ciezko bo jej dzieci choruja bo non stop kasa idzie na leki bo sa okropne,nieh=grzeczne, takie bo owakie.Okropna z niej matka, nie dosc ze eweidentnie nienawidzi wlasnych dzieci , to jeszcze sie z tym afiszuje i czeka na oklaski.Odrobine szacunku i milosci zadnemu dziecku nie zaszkodzi a nie wieczne nerwy i darcie japy

Gość czerwony kubek z kawą
zgadzam sie z trtrrr...uwazam, ze ona jest kiepskim przykladem na to jak nalezy wychowywac dzieci.... nie oszukujmy sie, to sfrustrowana mloda dziewczyna ktorej zycie sie skonczylo z momencie pojawienia pierwszego dziecka....potem nastepne i nastepne...matko swieta,ona nie ma zdanych ambicji, moze gdyby zobaczyla wczesniej jak zyja inne dziewczyny-koncza studia,pracuja,podrozuja to by sie nie pakowala po raz kolejny w pieluchy...a tak, siedzi taka domowa kurka i narzeka na dzieci,na swiat, na meża:O

Gość a mówili w tv
że tak mało dzieci się rodzi :(

Gość masakrejszyn:(
Tyle dzieci że łojojojoj! Ale jak chce to ma (mogła się wyskrobać). Nikt za nią ich nie wychowa- może lubi dzieci o ile można lubić bandę rozwrzeszczanych bachorów?! Można?

Gość Papieroovvka
Ty sie , autorko, zastanówm, co TY soba reprezentujesz. Siedzisz na tym najgłupszym z mozliwych forum, przetrząsasz wypowiedź po wypowiedzi i doszukujesz sie sensacji,. Ty to musisz mieć pasjonujace życie! Przeczytałam pare wypowiedzi wiosennej mamy i uważam ja za życzliwego, miłego, wartościowego człowieka. Ma twoje dzieci, ślicznych, zadbanych, i podziwiam, bo jedno dziecko to dużo roboty, a co dopiero trójka. Jak ma za co i ma czas dla nich wszystkich, to niech sobie bexdzie i w czwartej ciaży, i w piatej. Tobie,głupia autorko, od tego nie ubędzie, bo i tak nie ma z czego ubywac, tak sadząc po wypowiedziach. Ja mam tylko jedna siostrę, mój maż ma trzech braci. Taka duża rodzina to jest super sprawa, gdybym miała warunki, to tez bym chetnie miała czworo dzieci

Gość Z całą pewnością autorka ma
straszne kompleksy i nienawidzi MAM KTÓRE MAJĄ WIĘCEJ NIŻ JEDNO DZIECKO. tyle chciałam powiedzieć. Poczytaj sobie gazety jak ci się nudzi autoreczko od 7 boleści