Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mama 30

Wiosenna mama

Polecane posty

Gość taka jedna mama 30

Czy to prawda że Wiosenna jest w kolejnej,chyba czwartej ciaży? Czy to znowu jakies ploty.Gdzieś tam było,ale w końcu nie wiem czy to prawda.Podziwiam,jeśli to prawda:)

Gość heikik
To może prawda,ale nie wiadomo.Wszystko jest możliwe jeśli ma faceta,a pewnie ma;)

Gość co to kogo obchodzi
To Jej sprawa nieładnie plotkować

Gość niedobrzelec
Skoro tak;)

Gość i po co takie tematy?
szukasz taniej sensacji?:O

Gość Memory of jou 302
Oj tam,oj tam.Dużo tu takich mam. Troje czy czworo to już żadna,ale to żadna różnica.Moja siostra urodziła czwarte,więc wiem co mówię.Było ich dużo i jest dużo.

Gość no to wejdz pod ten link
Podziwiasz? Że laska w wieku 25 lat ma trójkę dzieci i być może 4 jest w drodze? :o

Gość truskawkowa ona
no bez jaj? wiosenna w ciazy??? ja pierdole, ona jets jak krolik-potrafi tylko sie dupczyc i rozmnazac:O:O nic ta dziewucha w zyciu nie osiagnela oprócz bachorów:O

ale jesteście dziwne:-o a niech sobie dziewczyna ma tyle dzieci ile chce co was to obchodzi? na patologiczną nie wygląda więc czemu ten niesmak?

Gość awangarda jest ok
To ciekawe co ona w życiu osiągnie prócz obsranych bachorów? Nie moja sprawa,ale mi jej żal.:(

Gość jesienna mama w sumie
hehe i co z tego?jak chce lubi i na to ma to chuj komu do domu jak chalpa nie jego

Gość smoky eyes 33
Wiosenna mamo kupie ci w koncu tabletki anty,jeśli sama nie mozesz trafić do apteki.?

awangarda a ty glupia cipa jestes a uwazasz ze bachory takie beda juz zawsze?urosna i to jej da satysfakcje ze wychowala 3,4,5,6,7, ile zechce. Bycie mama moze dac spelnienie i satysfakcje,kwestia podejscia.

Gość SMARTONE
Nie moje malpy,nie moj cyrk...

co was jej dupa interesuje?kurwa nie macie wlasnych?

Gość awangarda jest ok
OK,Niech rodzi i rodzi,jak ma takie parcie.

Ilość dzieci, to bardzo prywatna i indywidualna sprawa. Jak dzieci nie chodzą głodne, mają się czym bawić i w razie choroby są fundusze na ich leczenie, to już połowa sukcesu, a wybaczcie, ale jej dzieci na zabiedzone, niedojedzone i brudne nie wyglądają. Dzieci wyglądają na szczęśliwe, mają mądrą mamę i nie sądzę, żeby kiedyś miały żal do rodziców: czemu nas jest trójka. Rodzeństwo, to w pewnym sensie wartość bezcenna

Gość żal wam ityle
Żal wam dupe ściska, że kobieta ma fajne dzieci, fajnego męża, ma czas na studia i by rodziną się zająć. A wy tylko zrzędzić potraficie zazdrosne kokoty.

Gość radosna nowina34
Ale ona jest bardzo mlodziutka.:(

Gość radosna nowina34
Po prostu szkoda tej młosości.

Gość awangarda jest ok
Kasa to nie wszystko,w koncu jej zdrowie siądzie i tyle bedzie z tego wszystkiego.

Gość ale nie uczcie innych
JAK MAJĄ ŻYĆ!!! to co dla Was dobre niekoniecznie jest dobre dla kogoś innego! chce, to niech ma tyle dzieci ile zapragnie i nic Wam do tego! co Was to obchodzi ile ma lat i ile dzieci? naprawdę nie mac ie nic innego do roboty tylko obrabianie tyłka innym?:O ŻENUJĄCE:O

Gość ale nie uczcie innych
i od kiedy tak Was martwi zdrowie nieznajomej osoby?:O plotkary wstrętne:O dajcie jej spokój!

Gość truskawkowa ona
przeciez wiosenna nie studiuje tylko siedzi z bachorami w domu

Dzieci wiosenne są czyste, ładnie ubrane, wyglądają na szczęśliwe i kochane. Ona sama spełnia sie w roli mamy, też wydaje się być szczęśliwa. Niektóre kobiety się w ten sposób realizują.

Gość Anastasjia
Wiosenna z tego co pisala, chcialaby miec czworo dzieci, najlepiej w malych odstepach czasu, wiec czemu to zdziwienie? Ze spelnia sie jej marzenie??? A wam zal dupe sciska? Bo mloda? I dobrze, ze mloda, jakby byla stara to juz by miala wieksze problemy i z zajsciem w ciaze, i z donoszeniem czwartej ciazy. Ma meza, wlasny duzy dom, firme, pieniadze, dzieci zadbane, z tego co pamietam chodza do prywatnych przedszkoli, wiec chyba ich stac na spelnianie marzen o kolejnym dziecku??? A ty autorko topiku zajmij sie swoim zyciem i ewentualnie nie siej plotek, bo nigdzie nie slyszalam, aby Wiosenna byla znowu w ciazy.

Gość fotografka z powolania
Dzieci zadbane póki co,ale ona jaki paszczur.

Gość anilka
a co was to obchodzi?? chcialybyscie zeby o was ktos zalozyc topik typu: a ona ma tylko jedno dziecko itd?? ja jej zazdroszcze dzieci, sama marze o czworce, ale narazie mam tylko jedno i nie moge miec pozostalych.

Gość vbm
wiosenna ma firmę?...ciekawe jaką