Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suprelaskeczka

Brzydsze i glupsze ode mnie ciagle sie zareczaja !!!!

Polecane posty

Gość suprelaskeczka

Nie rozumiem co sie dzieje! Co lukne na fejsika to jakas znajoma sie zarecza, a wszyscy wiedza ze sa i glupsze, i brzydsze ode mnie! A ja chyba odstraszam facetow moja uroda :(:(:(:(:(:( czy ktos ma podobnie, jak wyjsc z takiej sytuacji z nadmiarem urody gdy to sie przyczynia do niemania narzeczonego !!!

Gość fhjnftjftyjyj
mozesz s e byc piekna i super piekna ale jak ejstes wyniosla to kazdy od takowej ucieka bo nic soba taka osoba nie reprezentuje.

Gość myślę ze odstraszasz
facetów swoją głupotą,pustotą i nadęciem.

Gość suprelaskeczka
taa niedobra pupa

Gość 123456789hgfdfgh
dyrektore co tu jeszcze robisz? i tak wszyscy widzieli twój paskudny koński ryj

Gość fffffffffffffffffffffffffff:)
faceci wola spedzic reszte zycia z dziewczyna ktora jest ich najlepszym przyjacielem i przy ktorej sie fajnie czuja a nie z kims kto jest wyniosly i ma bardzo wygorowane ambicje Tobie sie wydaje ze one sa beznadziejne a prawda jest inna Sama tez taka bylam dawniej Faceci sie za mna ogladali podrywali ale to moje kolezanki mialy nazeczonych a ja bylam ozdoba Do czasu az sie skaplam ze naprawde zadzieralam nosa Patrzylam tylko na ciuch i kase a facet tak naprawde szuka zony pod kontem tego jaki dom mu zapewni i czy bedzie o niego dbala A kobieta znowu na odwrót Szuka oparcia przez cale zycie Cos za cos:)

Gość jegegklergreklg
moze tylko wg Ciebie sa brzydsze i glupsze.. poza tym widocznie nawet jesli jestes atrakcyjna to pewnie nie masz tego czegos co by sprawilo ze facet sie zakocha

Gość suprelaskeczka
Mysle ze mam!!!! duzo facetow sie wokol mnie kreci zawsze!!! ten i uw muwia, ze jestem wykatkowa... co z tego skoro zadnego nie widze na meza... i zaden sie nie odwiadcza...