Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k--------j

po jakim czasie od poznania wylądowaliście w łóżku i jaki był wasz pierwszy seks

Polecane posty

Gość k--------j

jak w temacie :)

Gość pseudonima
"po jakim czasie od poznania wylądowaliście w łóżku i jaki był wasz pierwszy seks" ale z obecnym czy byłymi ???

Gość a taka jedna 24444yy
po miesiacu;) to był mój pierwszy raz;) było fajnie ale teraz sex z nim mi lepiej smakuje i czasem ejst naprawde szalowo:D

Gość gklmhj
pseudonima to bylo do tego gimgowna ktore zalozylo watek

Gość k--------j
chodzi mi o seks z każdym nowym partnerem. mowisz po miesiacu:

Gość k--------j
jezeli miesiac sie spotykają, duzo czasu razem spotykaja, np u niej w domu, po kilka godzin na spotkanie, ciagnie ich do siebie fizycznie, ale ona sie boi bo nie wie czy ten seks ich scali i staną się związkiem czy wrecz przeciwnie... Jak myslicie zaryzykowac?

Gość ja z moim po 3ch tygodniach
:p teraz jesteśmy 3 lata razem i jest super :) a pierwszy seks był rewelacyjny..

Gość k--------j
a czy u ciebie to bylo tak ze czulas cos do niego a on do ciebie?

Gość wera cruz
do autora:ale ona sie boi bo nie wie czy ten seks ich scali-:D scalic to mozesz gacie na allegro buraku

Gość k--------j
poprostu tylko zapytalam, ale widac ciezko tu o poradę

po dwóch latach. beznadziejny, bolalo nic nie czulam zadnej przyjemnosci i tak bylo przez jakis rok, pozniej sie poporawilo boli tylko wtedy jak nie mam ochoty za bardzo i nie moge sie rozluznic, a przyjemnosc jest za kazdym razem prawie, orgazmu nigdy

Gość ja z moim po 3ch tygodniach
no czuliśmy, byliśmy w sobie zakochani jak wariaci :) nigdy bym się po sobie nie spodziewała, że zrobię coś takiego..

Gość k--------j
ja tez uwazam ze jesli kobieta miala wczesniej za soba dlugi zwiazek i facet tez, to nie powinni dlugo czekac. Nalezy wyprobowac wspolny seks, miesiac od poznania to optymalny czas.

Gość jeeeeeejuuuuuuuuuuuu
miesiac, ta. nie mozna tak generalizowac, wszystko zalezy od ych 2 osob.

Gość różnie
Z moim pierwszym facetem po ok. 2,5 miesiąca... ale nie udało się, tzn. zablokowałam się, nie potrafiłam... Z drugim po 3 tygodniach i to było za szybko, ja byłam niedoświadczona, a on oczekiwał, że kobieta będzie mu się opierać. Z trzecim po ponad miesiącu i można powiedzieć, że pod względem seksu było zawsze idealnie.. kilka miesięcy cudownego seksu, odkrywania siebie i coraz to nowych pomysłów, technik, szkoda, że w życiu nie okazał się taki, jak w łóżku. Czwartego poznałam szybko po rozstaniu i tak wyszło, że stało się to po 2 dniach, a mimo to on nigdy nie miał dość, nigdy nie przestał być zakochany. Nie ma reguły, ważne jest, żeby zrobić to wtedy, kiedy jesteśmy pewne, że tego właśnie chcemy i żeby nie myśleć, że to nam załatwi wierność faceta.

Gość k--------j
czy zrobienie tego po takim czasie prawdopodobniej bedzie mialo dobry skutek czy obojetny do tego zeby zblizyli sie do siebie i zadeklarowali zwiazek

Gość wera cruz
11:41 [zgłoś do usunięcia] k--------j poprostu tylko zapytalam, ale widac ciezko tu o poradę a o jaka porade ci chodzi?jak chcesz jesc tez sie pytasz na forum? czy to cie scali:D czy potrzebujesz instrukcje obslugi -(to zajmi sie dmuchana lala zawsze pod reka) na pewno cie scali:D:D:D

Gość mireczkaa
z pierwszym- po dwóch latach! Z drugim- po trzech miesiacach. A z moim obecnym partenrem, z którym już jestem 9lat, na pierwszym spotkaniu :) Także myślę, że nie ma reguły:) K-----J- jesli nie jesteście związkiem ja bym w to nie szła.

Gość k--------j
chodzi o to ze od pięciu miesiecy nie robilam tego i zaczyna mi tego brakowac:) on nawet troche dluzej niz ja, Spotykamy sie u mnie jest namiętnie itd, ale do seksu sie nie posunęłam z obawy czy on cos do mnie czuje. W sumie to nie wiem czy warto zaryzykowac, czy po miesiacy, poltora znajomosci juz mogę:)

Gość mireczkaa
nie chodzi o czas tylko o to, co czujesz do gościa. Co on do Ciebie czuje!

Gość k--------j
widzisz ja poznawalam opinie doroslych facetow na ten temat, gadalam z paroma na necie i w sumie to facet podchodzi do tego tak, ze najpierw seks, a z czasem zwiazek. Jezeli sie spotykaja i lubia sie, podobaja sie sobie to warto te sfere seksualna rozwijac

Gość k--------j
ja coś czuje, ale nie wiem czy on do mnie tak. znamy sie jakis czas, powiem krotko. mamy za soba jakies 10 spotkan, zdazylismy sie poznac. Przyjezdza do mnie i spedzamy razem po kilka godzin. Poznalam sie z jego znajomymi, on takze poznal moich. Jak sadzisz warto zaryzykowac?

Gość mireczkaa
dziwne co piszesz... Ja mam już swoje lata i ZAWSZE najpierw był związek, potem seks. Nawet z obecnym partnerem wiedzieliśmy, że jesteśmy razem już od pierwszej kolacji :) Więc wywal myślenie, że najpierw seks potem związek- bo powinno być na odwrót.

Gość juhyvcc
z moim ost./terazniejszym facetem po ok. 2 miesiacach. Byloby znacznie szybciej (bo oboje mamy juz swoje lata i powiem wam, ze z wiekiem to inaczej wyglada :P ) ale z poczatku bylismy w zwiazku na odleglosc i dlatego tak "pozno" ;) a sam sex...? No coz... nie bylo idealnie ale to przewaznie tak jak, gdy ma sie sex z nowym partnerem- wiadomo, nie znasz "mozliwosci" partnera, umiejetnosci, upodoban... Z czasem sie dotarlismy i teraz jest super :) najwazniejsze to mowic o swoich oczekiwaniach.

Gość k--------j
wiem mireczka i tez tak zawsze myslalam. jezeli w gre wchodzi zaangazowanie emocjonale kobiety to nie powinno sie do seksu spieszyc. Ale w naszym wypadku jest tak ze mamy tez juz nie tak malo lat i dojrzale podchodzimy do spraw zwiazku, i nikt nie moze zadeklarowac ze juz z kims jest jak zna go dopiero miesiac i nie wie co wyjdzie, niczego nie wyklucza, Ja raczej tez staram sie nie planowac, Ale z 2 strony przetrzymywanie faceta z seksem, az on sie opowie czy cos czuje czy nie, czy chce zwiazku czy nie - jest dziecinne. Trzeba byc doroslym i dojrzalym, dla mnie seks bez zobowiazan nie jest czyms dobrym chyba ze kobiecie to odpowiada i podchodzi do seksu jak do przyjemnosci i nie łączy z nim uczuc, a ja do takich kobiet niestety nie naleze, bo dosc szybko sie angazuje

Gość wera cruz
AUTORZE ILE MASZ LAT 15-SCIE?

Gość wera cruz
NO TO DALES SOBIE ODPOWIEDZ