Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klyn_

mój debiut na Yt

Polecane posty

sprostuję tę sprawę, otóż ten człeczyna jest ochlejem i nierobem, całymi dniami chleje i zabiera schorowanej matce pieniądze, gdy dostanie z MOPSu jedzenie to sprzedaje je by mieć na wóde, to nie jest biedny człowiek

Gość hdjekf
To twój stary? Chyba dawno nie właził ci już do wanny

jest zdrowy i śmiało mógłby pójść do pracy, ale jemu sie nie chce, woli żłobić zasiłki z opieki społecznej i zbierać puszki, gdym mu kiedyś proponował pracę u siebie w zakładzie, odmówił i bezczelnie stwierdził że mu sie nie chce iść. nie pisz mi więc prosze że to biedny człowiek

nie wiem kim on jest i malo to smieszne tak z cudzej " biedy " sie nabijac .. alkoholizm to straszna choroba !

ojej ale ekstra filmik... pełno takich na necie.... a tak na marginesie statystyka mojego kanału :P Wyświetlenia kanału:1,379 Łączna liczba wyświetleń przesłanych filmów:175,633

Gość klyn jebłeś babola
z tym filmem :D Pozostań przy kręceniu filmów na których wpychasz sobie do tyłka butlę od mleka 🖐️

nie nie lubie i tez nie znam jego zycie ..dlaczego tak skonczyl i dlaczego ale to malo smieszne smiec sie z kogos takiego

wieem, kupe żulików na yt, postaram sie nakręcić coś bardziej ambitnego :P

wlasnie mysle zeby nagrywac filmiki na yt ale siebie, by zyskac wiecej fanow... a ty Klyn uwazaj bo on cie poda do sadu zeby miec z odszkodowania kase na wodke :D

biorę telefon i wyruszem na menelskie żniwa, może nagram jakiś hicior, kto wie, musze się postarać ;)

kwestia gustu, no chiba, ja żałuje że nie zacząłem go wcześniej nagrywać jak sie rozsiadł na chodniku pod oknem i żłopał wóde

ofu neox znowu zaczynamy gdzie miszkasz i co robisz malo co kogo obchodzi klyn _ a idz szukaj kto szuka nie bladzi podobno i uwazaj zeby sie nie obsikal jak za blisko staniesz :P

Noxa ja niestety mieszkam, pełno tego tałatajstwa łazi, stoją pod sklepem i tylko "szefie, dorzuci szef do jabola?" "szefie, mocie co pokurzyć?" wytępiłbym to robactwo

Gość vklkujll
musisz miec kiepski sprzet tepaku

zależy jaki sprzęt masz na myśli, jeśli chodzi Ci o komórke to owszem, kiepskie sprzęcicho ;) :D