Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwni rodzice hmmmm

Moi rodzice są jacyś dziwni, ktoś mi to wyjaśni?

Polecane posty

jestem bez pracy na ich utrzymaniu, wiem jestem pasozytem. co jakis czas gadają, że mnie utrzymują itp, a jak dam im kasę z 300 zl na miesiac, ktore zarobie na czarno na roznych zleceniach to są oburzeni i mowia, żebym im nie dawala, że 100 zl wystarczy :O ktos moze mi wyjasnic o co im chodzi?

Gość oh yeah....
chyba po prostu chcą ci raz na jakis czas wjechac na ambicje ,ale bynajmniej nie po to,żeby zdzierac od ciebie ta i tak nedzna kase jaka zarabiasz:)

Gość sdasdfdgf
zawsze szczery--> sam zmykaj jak nie masz nic madrego do napisania

Najlepiej uzgodnij z nimi, żeby nie siedzieć im na karku bo to obciach. Zwłaszcza teraz jak zima niebawem i na ogrzewanie pójdzie masa pieniędzy... może będą niedojadać nawet, a ty młoda i silna łaskę robisz, że dasz parę złotych. Na głupich promocjach masz stówkę dziennie, znam dziewczynę która trzepie kasę ostro. A tobie się nie chce bo po co.

Gość 6789ikujyhgtfrdfghjhgf
jakbym moja matke slyszala :O:O:D tez mi tak gada, a jak chce oddac to pyta "a za co to?", jak jej mowie ze za to a za to to mowi ze nie bedzie od swojego dziecka pieniedzy brala i zebym sobie zostawila. a jak mam prace to mowi ze wolalaby zebym sie uczyla i na tym skupila (mam 22l) a po czasie znowu mowi ze inni w moim wieku juz pracuja i zdobywaja doswiadczenie

Gość sdasdfdgf
zawsxe szczery--> wypierdalaj smierdzący chooju z tego tematu! ty oblesny skurwielu, wypad!!! smrodzie!!!

6789ikujyhgtfrdfghjhgf--> no wlasnie, oni sami nie wiedzą o co im chodzi, pelni sprzecznosci, no ale kase i tak bede dawac, zeby potem nie gadali, ze wlasnie jestem na ich utrzymaniu bo przeciez nie jestem skoro sie dokladam.

Gość 6789ikujyhgtfrdfghjhgf
a ile masz lat?

24..

Gość do zawsze szczery
spieprzaj chooju smierdzący