Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

na imoreze bez chłopaka/ dziewczyny ?

Polecane posty

ja z moim chloapkiem ookad jestesmyrazem - 3 lata nie wychodziy sami na imprezy. moj chlopak studiuje w innym miescie. wczoraj znajomi z roku zaprosili go nha impreze, odmowil bo sam beze mnie nie chodzi na imprezy i tak tez im powiedzial. oni sie z niego smaili. czy to takie dziwne ze wychodzimy na imrezy zawsze razem ?

przecież jestesmy razem dlaczego mielibysmy sami chodzic na imprezy? dla mnie to jest dziwne ;/ i nie rozumeim dlaczego jego znajomi sie z tego smieja

Gość dziewczyna0000
wiesz ja tez studiuje w innym miescie, mieszkam teraz w innym miescie i zdarza sie ze moj chlopak pojdzie sam na piwo do kolegi a ja pojde sama z kolezankami do jakiegos klubu, wypic piwo i potanczyc. wyjscie samemu nie oznacza zdrady itd.predzej popadniecie w jakas rutyne i uzaleznienie. razem tez chodzimy na imprezy.

Gość sadfghdfghjdfghsdfg
zawsze jest tez fajnie pozwolic jakiemus innego wsadzic penisa w dziure

oj ja nie mowie o wyjsciu na piwo, bo przeziez wychodzi z kolegami. chodzi mi raczej o takie nocne imprezy gdzie sie pije itd . uwazam ze nie powinien beze mnie wychodzic , ja tez na takie imprezy sama nie chodze

to nawet nie chodzi o to ze mu nie ufam , ze np moglby mnie zdradzic. chodzi o to ze jestesmy ze soba 3 lata i troche dziwnie jakby sam chodzil na imprezy. wiadomo ze na takich imp0rezach rozne rzeczy sie dzieja ;/

Gość marcoo
a ja jestem męzem od lat 8, swoje lata mam i to co Ty piszesz jest dla mnie głupie i dziwne ale tak bardzo!!! to że tego nie rozumiesz to dla mnie dowód na to że jesteś ignorantka w dodatku srednio rozgarnietą.

Gość marcoo
uwazam ze nie powinien beze mnie wychodzic , ja tez na takie imprezy sama nie chodze jezu ne whcodze na ten wątek już. jak mnie wpieniają takie głupie pindy.....nawte nie chce mi się tłumaczyć.....

Gość fdenrgjhb
jest wobec Ciebie wporzadku :)

Autorko ja jestem 3 lata po subie i wyobraz sobie, ze chodze z kolezankami na imprezy, moj maz ze swoimi kolegami rowniez. I co w tym zlego?

uwazacie ze powinnismy to zmienic w swoim zwiazku? kiedy to nie moj wymysl tylko wszytsko zaczelo sie od niego, to on pierwszy zaczal miec pretensje ze sama gdzies wychodzilam. wiec to zmienilam i on tez beze mnie nigdzie nie wychodzi. sadzicie ze to glupie?