Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo prosze o opinie

ŁÓŻECZKO czy warto je kupić? mamusie poradźcie

Polecane posty

kup sobie cały zestaw. poprzedniczka ma racje.. wyjdzie potem drożej. Ja kupiłam sliczne łózeczko z posciela i baldahimem (choc tak naprawde to baldachim jest najmniej uzyteczny tylko ladnie wyglada) i jestem bardzo zadowolona. :)

Zależy ile chcesz przeznaczyć pieniędzy:)Są śliczne łożeczka takie za 600 zł,ale można kupić z wyposażeniem za 300 i również bardzo ładnie się prezentuje:)

ja wole zeby ono bylo tak na 3 lata dla dziecka i jakies takie wytrzymale a te z zestawami wydaja sie mi takie 'slabe' wytrzymalosciowo, ale nie wiem i dlatego pytam o opinie zawsze przeciez ktos cos doradzi

i zastanawiam sie nad materacem u teho samego sprzedawcy kokos-pianka-gryka /czy inny wziac?

no na lozeczko do 200zl wiecej nie dam a te co sa na allegro za 80/90 zl to dla mnie wygladaja tak delikatnie

za lozeczko

ok, czekam

widzialm to lozeczko i nie podoba mi sie , czytalam opinie to tez ma nie fajnie . dziekuje za pomoc

Gość mamama27
przemyśl może łóżeczko turystyczne - naprawde - chyba ze bedziesz miała spokojne grzeczne dziecko - ja ma żywczyka który albo kopie nogami, w nocy przesuwa sie do góry i głowe ma dosłownie nie raz wbitą w materiał (spał u bratowej w szczebelkach to miał wbitą w szczebelka) - potem przeszliśmy nauke siadania i wstawania i jak sie wywala to jest bezpieczny - i teraz mamy z nim problem bo siada w nocy - siądzie i tak sie giba na śpiąco czy półśpiąco i jak go niepołoże to potrafi tak gruchnąć sobą że nie wyborażam sobie co by było w szczebelkach - nawet jak teraz masz swoje zdanie o łóżeczku z pierdołami - szufladami i baldachimami z kurzem w środku - wymyślą pościelą którą użyjesz jak dziecko skończy rok albo i później - to wspomnisz kiedyś moje słowa