Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

pomysl na przygotowanie wesela

Polecane posty

Podziękowania dla rodziców są fajne na allegro takie stojące w formie książki lub podświetlane, z atrakcji można wypuszczać białe gołębie, pokaz baristów , pokaz tańca, fontanna z czekoladą itp

Gość pola.andrut
Eee, jak to? Totolotki? Bez przesady. To ja robię wesel, wydaję na nie kupe kasy, oczywiście to dla mnie przyjemność i dla moich gości także, ale żebym wydawała jeszcze pieniądze na totolotki? No nie. Wódka plus ciacho i już :-) Ewentualnie zdjęcie na pamiątkę. O.

Gość xsbfgdxfb
to nie ty dajesz totolotki tylko goście tobie zamiast kwiatów,

dzieki za wypowiedzi!swietnie sie je czyta! piszecie duzo o rzeczach z ktorymi sie nie spotkalam! :) piszcie dalej:)

nie cierpie jak facet smierdzi nie mytymi genitaliami! facet jak wykapie sie wieczorem to mysli ze rano lub w poludnie nastepnego dnia jest swiezy i pachnacy

takie badziewne ozdobione książki z podziekowaniami dla rodzicow to moim zdaniem klapa. stoi to na szafce i tylko sie kurzy. moze bylo modne pare lat temu ale to oklepane stasznie. ja juz bym wolala kupic po jakiejs butelce lepszego wina i dac w prezencie z dołączonym listem takim razem z partnerem napisanym odrecznie

Gość Allena7
Ja mam za soba! uff.

Gość gość
Sala weselna w hotelu Groman. Mają 3 sale do wyboru (mogą pomieścić nawet kilkaset osób), fajne pokoje dla gości w atrakcyjnych cenach, dobre jedzenie. Obsługa jest niemal niewidoczna, na weselu nie było żadnych wpadek. Polecam :)

Gość gość
bardzo fajną formą podziękowana z jaką sie spotkalam byłao coś w rodzaju gazety, w której praz młoda zawarła podziękowania, zdjęcia z imprezy, zabawne cytaty itp. :) dużo ciekawych inspiracji zarówna na zaproszenia jak i podziękowania znajdziesz na tym fanpage'u: https://www.facebook.com/GdzieWesele