Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartka wizytowaa

Ten facebok mnie juz wkorza!

Polecane posty

Gość kartka wizytowaa

Jest tam w moich znajomych moj byly i caly czas mnei korci zeby zagladac na jego strone i widze ze pisze np dziekuje kochanie i jest zdiecie jakiegos samochodu..albo dzis napisal: lubie kiedy moje kochanie kicha...wkorwia mnie to och jak mnie to wkorwia nie wiem po co zagladam na jego strone ale nie moge go wykasowac z moich znajomych bo sie domysli ze zazdrosna jestem i tyle

Gość fioletowy.widelec
Jezu, ale byki sadzisz, nie da się czytać :O

Gość kartka wizytowaa
nie sadze byki tylko mam taka gowniana klawiature...

Gość kartka wizytowaa
a chcialabym sobie zamknac konto ale nie moge bo on tam jest. Ale moze mi to robi na zlosc nie wiem? ja chyba tez sobie porobie na zlosc mu zdiecia z jakims gosciem i niech go szlag trafi

tak tak, klawiatura, weź się nie pogrążaj :D Pewnie nawet nie wiesz, o które błędy chodzi :D:D:D:D Uwielbiam takie tłumaczenia :] Jeszcze powinnaś powiedzieć, że Twój dziadek był w połowie Czechem i dlatego słabo mówisz po polsku :D

Gość sryrektorke
wkórza -co to jest do chuja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyno ogarnij się zamaist an necie siedziec poczytaj książkę :o

Gość widelec aleś się zguśniała
zrobiła :o 🖐️

Gość kartka wizytowaa
coscie sie tak doczepili mojej ortografi! dobra- mieszkam zagranica i rzadko mowie po polsku tylko z moja mama i dlatego te byki.

Gość kartka wizytowaa
tarot- idz sobie gdzie indziej tu naiwniakow nie znajdziesz powodzenia

Gość kkkkkkjhgg
takie opisy to dziecinada, żal mi go;)

Gość kartka wizytowaa
fioletowy widelec- pewnie masz racje, ale wczesniej (jestesmy znajomymi od niedawna na tym pieprzonym jebuku) moje imie, potem skomentowal jedno zdiecie a teraz strasznie wypisuje jakies teksty typu kochanie aaaaaaaaaach jak mnie to wnerwia musze poszukac jakiegos fajnego faceta ktory dobrze wychodzi na fotkach zeby sie z nim sfotografowac w obieciach i zeby go kurwica tez wziela

Gość kartka wizytowaa
kkkkkkjhgg- mnie sie tez wydaje ze robi to specjalnie i zeby mnie zdestabilizowac bo przegladalam jego strone od samiutenkiego poczatku i takich tekstow nie ma a teraz non stop kiedy jestesmy znajomymi

Gość widelec aleś się zguśniała
wiem o tobie trochę więcej aniżeli to, co wywnioskowałam z tych dwóch wypowiedzi :o 🖐️

Gość kartka wizytowaa
doradzcie baby co zrobic no..myslicie ze on robi to specjalnie czy naprawde ma jakas babe ?bo z tego co widze to nie ma zadnej koresponecji miedzy nimi. Druga rzecz moze i ona istnieje ale nie pisze nic do niego och juz sama nie wiem co mam o tym myslec pieprzony facejebuk