Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zobaczcie,to chyba jakiś żart!

Polecane posty

Gość cigneto
Mariamama - masz racje. Popieram ze to jej sprawa. Kazdy towar ma swojego kupca i niech sobie to wszystko sprzeda- tego jej zycze.

Gość cigneto
a co do majtek uzywanych czy to po dziecku czy tez nie . kazda ma rowniez swoje zdanie na ten temat. ja wyrazilam swoje .ktos inny niech kupuje

a gdybyście zobaczyły jak ktoś wyjada resztki ze śmietnika to co zdjęcie link kafe i śmianie????? bo w koncu to tez obrzydlistwo co?????? przesadziła ale resztę ciuszków ma uważam extra i oby sprzedała wszytko!!!!!!! papa

Gość ale cowyale
niewiem jak sprzedawanie może być niehigieniczne, poza tym ona nie wciska tylko sprzedaje chcesz kupisz nie chcesz nie-wolny rynek.

Gość Maria Mama ale ta osoba
nie sprzedaje po cichu swojej znajomej tych kapci czy majtek tylko wystawia je na allegro! kobieto, to jest znacząca różnica! co innego, gdyby oferowała te rzeczy swojej znajomej, a ta perfidnie naśmiewałaby sie na forum publicznym ta osoba liczy się z tym, że wystawiając coś do wglądu publicznego naraża się na RÓŻNE komentarza i te pochlebne i te negatywne przestań tutaj przeżywać jakby ktoś komuś obrabiał tyłek, bo tak nei jest aukcja jest skrajna przesadą dlatego tyle osób ja wyśmiało, a nie te konkretna osobę, która ja wystawiła nie mam pojęcia kim jest ta osoba i niewiele mnie to interesuje pewnie jak pozostałe osoby na tym forum, ale już nie przesadzaj i nie demonizuj tej sytuacji jakby ktoś komuś robił krzywdę, bo to po prostu śmieszne:O co innego, gdy ktoś zakłada temat o jednej kafetariance, że rzekomo jest w którejś już tam ciąży i stado kwok krytykuje ją - konkretną osobę, zarzucając jej jakieś swoje bzdurne wymysły o tym, że jest za młoda, czy niewykształcona:O to jest jej sprawa i to jest chamstwo! a to, że ktoś tam sprzedaje stare, oskubane kapcie... no sorry, ale temat dotyczy tych kapci, a nie osoby, która je sprzedaje i to jest ta zasadnicza różnica

ale wy nie potraficie zrozumiec jedej rzeczy wystawiła co wystawiła JEJ SPRAWA moze są takei osoby co to kupią i nie przeszkadzają im przesikane stare majtki?????????? poprostu chodzi o to ze to tylko jej i kupującego sprawa!!!!! wiec dajcie juz spokój!!!

Gość mariamama szkoda że nie mozesz
się przyznać ze to twoje aukcje ;) skoro już wystawiasz śmieci miej je odwagę sama bronić ;)

Gość ale czy dociera do ciebie
że tak jak ona wystawiała te kapcie tak ja mogę się z tego śmiać, bo to żenujące coś takiego wystawiać? już daruj sobie tę adwokaturę, bo mogę się założyć, że ta osoba wcale nie potrzebuje takiego obrońcy uciśnionych jak Ty i prawdopodobnie jak wielu sprzedających na allegro próbuje wcisnąć ludziom co się tylko da byleby zarobić kasę

przykro mi kolezanko nie trafilas to nie moje aukcje :D poprostu brak kultury nabijac sie z kogos za jego plecami !!

Gość mariamama szkoda że nie mozesz
tak tak nie twoje ;)

Gość ty masz chyba cos z głową M
aria mama nikt się nie nabija z osoby tylko z jej aukcji, które są śmiechu warte:O i skończ już, bo naprawdę przynudzasz klepiąc to samo od dłuższego czasu:O

no tak zapomniałąm z kim pisze skoro broniłam to pewnie moje hahahah wy naprawde jesteście niektóre jakieś "inne" szkoda się wypowiadac na tym forum chyba ze jest się chamem :)

Gość chybanieglupia
Aukcje nie są śmiechu warte dla kogoś, kto ma choć trochę oleju w głowie.

Gość chybanieglupia
Poza tym ta allegrowiczka ma dobre opinie, tylko 4 negatywy, więc Wasze opinie jakoś są sprzeczne z tym, co piszą ludzie w opiniach na allegro.

Gość do Maria Mama
dla mnie te aukcje sa żałosne, bo te baby nie mają rozsądku i mogę się z nich naśmiewac, z ich głupoty. Ja używanych ciuchów dziecku bym nie kupiła. Sobie zresztą też nie. A Ty nie komentuj każdego postu, bo nie jesteś tu żadnym Góru od komentowania każdego postu ani Moderatorką.

Gość chybanieglupia
Te "baby" nie są głupie, tylko raczej ten głupi, kto nazywa je głupimi. A co za paniusia, używanego nie kupi,a Ci, co kupują używane, to głupole, no pustactwo

Gość do Maria Mama
już mamusia zmieniła nick "chybanieglupia", tylko nie pomyl się jak będziesz się znowu logowac

Gość tu jest ta baba z allegro
przecież już dawno nasze kochane kafeterianki zdążyły go niej napisać na allegro :-)

Gość chybanieglupia
tak, widać, jak znasz się na informatyce, skoro twierdzisz, że ja i Maria to te same osoby,naucz się najpierw obsługiwać net, zanim takie osądy wydasz.

Gość wiadomo od poczatku
dlaczego tak razi je ten temat. razi bo same kupuja uzywane buty i gacie calej rodzinie a tu sie znalazl ktos kto to krytykuje . Swiadczy to chociazby o tekscie ,,paniusie" od razu widac kto ma kompleksy.

Gość wiadomo od poczatku
krytykuje sie tu wiele rzeczy i ludzi ale akurat ten temat bardzo razi dziwne prawda?

Gość chybanieglupia
ale Ty jasnowidzka,używanych butów i gaci sobie nie kupuję, stać mnie na nowe, jak ktoś nie ma nic do powiedzenia, to potrafi jedynie takim argumentem zarzucić "że pewnie jest przeciw krytyce, bo sama takie kupuje", wyobraź sobie, że mam dobrą pracę, zarabiam kasę i stać mnie na wiele rzeczy , a używane ciuchy po dziecku albo wyrzucam, a jak coś ładnego zostanie oddaję koleżance lub chowam dla siebie na drugie dziecko.

hahahahah hahahahhahaha nie zmieniam nicku ale nie siedze cały zcas na tym forum!!!!!!!!!!!!!!!!! ze juz ktoś inny jest normalny to juz dziwne co?? gdyby ta kobieta czytała to forum to myśle ze by usunęła tą aukcje a tu szkoda pisac szkoda wogole na to forum wchodzic

Gość chybanieglupia
A razi mnie tylko Wasze pustactwo i prostactwo,zachowujecie się jak przekupy na targu albo wścibskie, bezrozumne małolaty, co życia nie znają i mają pści bździ w głowie.

Gość a ja właśnie kupuję
ubranka dla dziecka na allegro i dlatego ta aukcja tak mnie rozbawiła, bo kupuję tylko rzeczy w idealnym stanie i nie wyobraaam sobie by ktokolwiek o zdrowych zamysłach kupił takie kapcie, bo cos takiego, to się jedynie na śmietnik nadaje, a nie do sprzedaży:O

razi ich bo same takie wystawiają rzeczy tylko fajnie pisac o kims nie o sobie nie mam czasu dyskutowac z dziecmi o używanych butach takich na allegro jest tysiace poszukajcie dobrze mysle ze macie tematów do świat i całe dnie bedziecie mogły se pisać forum:) mysle ze siedza tu same 15-sto latki na wagarch tak wynika z waszych wypowiedzi

Gość chybanieglupia
Zwrotu Paniusie użyłam dlatego - bo ktoś , kto napisze, że ten, co kupuje używane to głupol, to dla mnie delikatnie mówiąc - głupiuteńka paniusia.

ty kupujesz tylko uzywane w stanie idealnym czyli tez noszone przez dziecii pewnie nie raz obrzygane czy osikane i to cie nie razi?? czepiłyście sie jakiejs aukcji mi tez wcale nie chodzi o to jakie ma ciuchy co sprzedaje za jaka cene itd bo to ocenia kupujący ale o to ze wy nie macie za grosz kultury

Gość smieszy mnie histeria nt
uzywanych gaci. Przeciez mozna wygotowac, uprasowac. Boicie sie gaci a jecie w restauracja, pijecie kawe w kawiarniach - a kto pil z tej samej filizanki? juz pomijajac,ze nie widzicie, czy kto nie pluł do zupy, czy umył rece i gdzie je przedtem trzymal. A chleba nie kupujecie? a owoce tylko gotowane? SNobki kupuja sushi, a wiecie, jak sie je przygotowuje?No! gacie to naprawde malenki pikus...

Gość chybanieglupia
Już w ogóle sam fakt , że ktoś przejrzał sobie aukcję i aż musiał ją wkleić tu na forum i temat z tego stworzyć, to przejaw głupoty.