Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zobaczcie,to chyba jakiś żart!

Polecane posty

Gość chybanieglupia
Mi też chodzi o sam fakt braku kultury i inteligencji. Bo to, czy ubranka są zniszczone to inna kwestia.Sama bym nie wybrała nic z tej aukcji dla siebie, ale też nie robiłabym z tej aukcji pośmiewiska gdzieś na forum.

ten kto wkleil na forum to napisał ze by nie kupil uzywanych butów zastanawiam sie dlaczego szukał w używanych?? a ty kolezanko co o restauracji napisałas ale zaraz po tobie pojada one sa nie normalne

nie wiem moze nie miała komu w domu pokazac jest sama jak palec nikt jej nie lubo i musiałą podzielic sie swoim niesamowitym odkryciem na forum (mówię o autorce) to forum zeszło na psy kilka lat temu były tu fajne rozmowy teraz po kilku latach wchodze i co?? to ma byc temat odpowiedni do tego forum??

Gość do tych inteligentnych
nie macie lepszych rzeczy do roboty tylko wdawanie sie w dyskusje o jakis durnych aukcjach? Do jakiejs roboty byscie sie zabraly lepiej a nie jak przekupy sie przekrzykiwały . Od rana zdążyłam ugotować obiad z dwóch dań, posprzątać pół domu , dziecko przebrać nakarmić i wybieram sie wlasnie na spacer . Pewnie wiekszosc z tych rzeczyu nie wykonalyscie bo dla i jednych i drugich wazniejsze jest sprzeczanie sie na forum do roboty !

Gość chybanieglupia
Tu co rusz są takie tematy, tylko krytyka, robienie halo z gówienka, dziecinne wywody, dyskusje rodem z wariatkowa.

Gość a ja właśnie kupuję
dziewczyno, nie widzisz różnicy pomiędzy ZNISZCZONYM, a kiedyś tam poplamionym czy osikanym, ale teraz dopranym i w idealnym stanie?

ooo albo ostanio kogos raziło jak sie dzieci ubieraja cos "ubierajcie swoje dzieci ładnie czy cos az mnie zatkało i nic nie napisałam wy sie czepiacie wszytkiego!!!!!!!!!!!!!!!! opuszczam to durne forum raz na zawsze

Gość mi byłoby wstyd dzieciakowi
kupowac obesrane gacie po innych podczas gdy ja sama takich sobie nie kupuję. No, ale każda ma inne priorytety.Jak dzieciak był nieplanowany a albo "planowany" bez głowy, to potem chodzi taki oberwany całe zycie w ciuchach po kimś...