Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiirrssttt ee

Wszystkie niby lubicie wysokich facetów a chodzicie z kurduplami

Polecane posty

Gość Fiirrssttt ee

Sam mam 185 cm , jak idę przez ulicę to praktycznie większość kolesi sięga mi do karku, mijam parki to dziewczyny są równe z wzrostem faceta góra 170-175cm albo i wyższe.Dziewczyny się mnie boją, jestem wysoki, dobrze wyglądam do tego jak wszyscy twierdzą przystojny ze mnie facet i mam super budowę.A jednak nie potrafię znaleźć dziewczyny, na paru randkach jak byłem z dziewczynami to szczerze mówiąc niektórym przeszkadzał mój wzrost, że za wysoki jestem itp Nie rozumiem tego, jak jest naprawdę ?

Gość phiiiiiiii
wzrost jest mało ważny jeśli osobowość jest fajna

Gość Fiirrssttt ee
Skoro tak to dlaczego większość dziewczyn skreśla mnie zaraz po pierwszym spotkaniu ? Przecież trzeba z kimś spędzać sporo czasu min przez pół roku żeby kogoś jakoś w miarę poznać a tutaj zawsze słyszę "nie jesteś w moim guście itp" A skąd to mogą wiedzieć że nie jestem w ich guście skoro mnie nie znają, przecież to żałosne patrzenie na drugiego człowieka.Żeby nie było mało takie doświadczenia mam z dziewczynami 22-27 letnimi a nie jakimiś gówniarami.

a widzisz, to jest ciekawa sprawa. Według badań kobiety i mężczyźni jednakowo zwracają uwagę na wygląd jeżeli chodzi o partnera seksualnego, ale jeżeli mowa o spotykaniu się i ewentualnym związku decydującą rolę w tym czy dojdzie do drugiej randki odgrywa sposób komunikacji. Jeżeli kobieta ma wrażenie, że nie może w płynny sposób porozumieć się z facetem drugiej randki nie będzie. I nie chodzi już nawet o to o czym jest rozmowa, ale o sam sposób jej prowadzenia.

Gość dziunia125.
Wygląd i charakter się liczą,ale zależy co dla kogo bardziej. To rzeczywiscie dziwnie te laski postępują skoro tak na starcie stwierdzają,że nic z tego nie będzie,ale widocznie musza mieć powód. nie jest nim raczej głównie wzrost,bo to twój atut przecież.

Nie zawsze musi być jakiś konkretny powód, po prostu jednych lubimy, a innych nie. Zauważ, że czasem nawet się nie zna dobrze drugiej osoby, a sam sposób bycia czy mówienia sprawia, że czujemy do niej sympatię.

Gość Fiirrssttt ee
To bardzo dziwne bo jestem bardzo kulturalnym facetem i potrafię się komunikować nawet z osobą która zagadała by do mnie ni stąd ni zowąd na ulicy.Zauważyłem również że większość dziewczyn z którymi się spotkałem i nie były to randki ale zwyczajne koleżeńskie spotkania były dziwne, miały spore wymagania a sobą nic nie reprezentowały.Brak pasji, zainteresowań, większość z nich prowadzi tryb wegetacji życiowej.Praca albo szkoła, wypady z znajomymi na piwo i imprezy, praca szkoła, wypady z znajomymi na piwo i imprezy i tak w kółko.Zero zainteresowań i planów.

wiesz nie kazda ma szanse u wysokiego i wtedy nie ma wyjscia bierze nizszego... jak to sie mowi nie dla psa kielbasa :D

Gość Fiirrssttt ee
A w ogóle to jestem normalnym i w porządku facetem, moje koleżanki mnie uwielbiają bo jestem zwykły i prosty chłopak, nie wymagam dużo w przeciwieństwie do niektórych gości.Mam pasję i spełniam się w niej, cały czas staram się żyć w zgodzie z wszystkimi, mam ciepłe i dobre serce a w sferach uczuciowych zawsze dostawałem po dupie.Jak już postanowiłem że będę szukał dziewczyny i miłości swojego życia to trafiam na same takie dziwne kobiety.

Gość dziunia125.
Nie dla psa kiełbasa=wysoki facet?! Hahahahaha!!! Budowa ciała i twarz sie jeszcze liczy,a nie tylko cm wzrostu! Co z tego,że wysoki,jak z twarzy może byc nietoperz?!

I już wiadomo o co chodzi :) Widzisz, ludzie dobierają sobie znajomych (wszelkiego rodzaju) pod względem tego co widzą jako podobieństwo. Jeżeli prosta dziewczyna spotka kogoś kto powiedzmy ma większy zasób słów, w rozmowie zwraca uwagę na szczegóły i nie ocenia tematu powierzchownie to ona czuje brak kompatybilności. Skoro, tak jak mówisz, one niewiele sobą reprezentowały to zwyczajnie nie mieliście o czym rozmawiać - one były dla Ciebie za proste, Ty dla nich za skomplikowany. Tak czy inaczej wzajemne towarzystwo mogło być drażniące i uprzejmość wymuszona.

dziunia125. Nie dla psa kiełbasa=wysoki facet?! Hahahahaha!!! Budowa ciała i twarz sie jeszcze liczy,a nie tylko cm wzrostu! Co z tego,że wysoki,jak z twarzy może byc nietoperz?! tego nie wiem :D ale dziewczyny wola wyzszych facetow i tak jest, ja sam nie naleze do najwyzszych i mialem dziewczyne o ponad glowe wyzsza odemnie :D MOZNA ? MOZNA KURWA... ale wiem ze jak by bylo 2 identycznych ale jeden wyzszy to baby wezma tego wyzszego :)

Gość Fiirrssttt ee
Dziwna sprawa, po części rozumiem.Dużo rozmawiam, mam pasje i zainteresowania ale cholera nie wymagam tego przecież od dziewczyny.Może być prosta i nie mieć zainteresowań ale przecież może ze mną rozmawiać o czymś innym.Cenię sobie prostotę i wolę zwyczajne proste dziewczyny od jakiś wyimageowanych panienek.

Gość lfj23ofko
najwidoczniej cos z toba nie tak:o wbrew pozorom kobiety to nie szmaty lecace na wzrost, biceps, kase:o

Gość Fiirrssttt ee
Wiem że tak nie jest, ja akurat mam szczęście jedynie do tego że trafiam na porządne dziewczyny a nie jakieś dziwki i szmaty.Dwa razy zdarzyło mi się trafić na totalne szmaty takie które naprawdę kurwiły się na lewo i prawo i tego nie ukrywały ale moja znajomość z nimi nie trwała długo.Szukam po prostu zwyczajnej kochanej dziewczyny, prostej i nie wymagającej od życia wiele bo sam taki jestem ale cholera ciężko dzisiaj taką znaleźć.Nie ukrywam że musi być również ładna i szczupła ale bez przesady, dla każdego "ładna" znaczy coś innego :) Musi być po prostu w moim guście :)

Gość dziunia125.
Oczywiście,że wolą wyższych,sama też preferuję wysokich. :) Chodziło mi o to,ze jednak nie TYLKO I WYŁĄCZNIE wysoki wzrost się u faceta liczy. Wolałabym niskiego,ale przystojnego,niz wysokiego prawie 2m,ale nietoperza z twarzy. A co do rozterki autora to mam takie samo zdanie jak Moorland.

Widzisz, numer polega na tym, że to czego świadomie oczekujemy niekoniecznie przejawia się w tym jak się zachowujemy. Tak jak już wcześniej wspomniałam, to nie temat, a sam sposób prowadzenia rozmowy odgrywa kluczową rolę. Sama złapałam się kiedyś na tym, że niektóre osoby irytuje mój słowotok i nadmierne czepianie się szczegółów. W tym momencie przyjemniej rozmawia mi się z osobami które podobnie jak ja dużo mówią i zwracają uwagę na wszystkie możliwe aspekty tematu, nawet jeżeli to coś prostego. Inna sprawa - w rozmowie ze znajomymi np. dużo się żartuje. Wierz mi, że poczucie humoru i rodzaj żartów są bardzo ważne bo na swój sposób dają zarys charakteru. ciężko polubić kogoś kto ma inne poczucie humoru.

Gość mi mala z pracy
15:08 [zgłoś do usunięcia] Moorland charakter się liczy i cialo:)

Gość Fiirrssttt ee
Szukam dziewczyny prostej, miłej kochającej nie wymagającej od życia zbyt wiele bo sam taki jestem.Cenię sobie ludzi skromnych ale którzy mają cele w życiu.Nie ukrywam że dziewczyna musi być ładna i szczupła ale wiadomo że dla każdego "ładna" znaczy coś innego.Z tego co zauważyłem u siebie to ja naprawdę nie jestem wymagający jeśli chodzi o to.Zadziwiający jest również fakt że niektóre bardzo ale to bardzo przeciętne dziewczyny które mi się bardzo podobają nie są mną zainteresowane a ładne super "dupy" na które leci większość facetów są mną zainteresowane ale co z tego skoro większość z nich miała siano w głowie.

Gość lfj23ofko
do ilu kg????????:(

Gość mi mala z pracy
co do wzrostu facet zaczyna sie od 180 no ewentualnie troche mniej, jak ma super cialo;)

Gość chyba (nie)normalna.
Wzrost jest ważny !!!

Musiałbyś przez moment przestać przyglądać się ich "dupom" i zacząć obserwować charakter, zainteresowania lub potencjalne zyski jakie miałyby ze związku z Tobą. ;) Być może właśnie za bardzo podkreślasz, ze liczy się dla Ciebie prostota co może drażnić, być może sposób w jaki zwracasz się do kobiet jest zbyt wypolerowany i nienaturalny, za to atrakcyjny dla równie nienaturalnych z zachowania "dup z sianem w głowie". Takich być może można jeszcze dużo wymienić, sam się dobrze zastanów i weź pod uwagę, że dla kobiet szukających potencjalnego związku wygląd jest ważny, ale o oczko niżej od tego czy mogą się dogadać z facetem.

Gość lfj23ofko
facet zaczyna sie od 180?? hahah jestem kobieta ale powiem ci ze jestes jebnieta:o a kobieta zaczyna sie od 80 E-masz takie??Nie?? nie jestes kobietą pustaczki

Gość Fiirrssttt ee
Ja mam 185cm, 84 kg, BMI mam idealne, dobrze wyglądam, szeroki w ramionach, szczupły w biodrach, zero brzucha, lekko zarysowana klatka i ładne dłonie.

Gość mi mala z pracy
poka fote :P