Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaarwena

zaczelam studia!!! ratunku!!!

Polecane posty

Gość aaaaaaarwena

jetem zalamana, czy ktos pogada na priv? prosze jestem na skraju...

Gość jkljdiuewiouewe
mow o co chodzi to moze jakos pomozemy

Gość aaaaaaarwena
mam fobie socjalna, od kilku dni przestalam chodzic do szkoly tak sie dobilam, nie mam sily rano wstac ruszyc reka noga, zaczynam sie hibernowac, boje sie ze zawale, wszyscy mnie maja za durnia

Gość aaaaaaarwena
czy KTOKOLWIEK moze ze mna pogadac na priv? albo chociaz tu?

Gość Dilmah karmelowa
Heh, jakbym czytała o sobie... Moja fobia mnie wyniszcza:(

Gość drapaczka
ja to ci powiem, że nie rozumiem takich ludzi jak ty, nie rozumiem tych wszystkich depresji itp dla mnie to zwykłe lenistwo

Gość ksjsw swusgsj
a co to jest fobia socjalna?

Gość Zdzisiek
wykłady są nieobowiązkowe chodź tylko na ćwiczenia i kurwa zabierz się za naukę może kierunek ci nie pasi

Gość aaaaaaarwena
ja to ci powiem, że nie rozumiem takich ludzi jak ty, nie rozumiem tych wszystkich depresji itp dla mnie to zwykłe lenistwo daruj sobie takich tekstow to ja mam w realnym zyciu po uszy albo i wiecej

Gość drapaczka
nie miałam zamiaru nikogo obrażać, ani żartować ani nic. Mi się też czasami nie chce- np. dziś: ciemno, zimno a ja muszę wyjść i użerać się z ludźmi 8 godz. ale jak pomyslę że to przecież tylko 8 godz i jeszcze mi za nie płacą i wrócę zaraz do domu do rodziny to od razu mi lepiej. Trzeba iść do przodu, za dużo nie mysleć i nie przejmować się.

Gość aaaaaaarwena
a zycie chyba nie powinno meczyc... chyba nie o to kurwa w zyciu chodzi zeby sie meczyc i udowadniac jaki to ja kurwa dzielny i nie leniwy jestem chce chodzic na wyklady i cwiczenia i na wszystko bo ja nie umiem sie sama uczyc... a kierunek pasi, tak naprawde nie zdazylam jeszcze nic zrobic a juz jestem zalamana, takze to nie jest przemeczenie ani fakt ze kierunek nie pasi a fobie chyba mam od zawsze, tylko zaniedbana, wiem ze ja mam (w sensie ze wiem ze w ogole cos takiego jak fobia socjalna jest i sama u siebie ja rozpoznalam) to gdzies od dwoch lat jestem jej swiadoma

Gość aaaaaaarwena
ale przeciez zycie jest jedno, poza tym z praca jest tak ze jest jakby przechodnia- wiesz ze idziesz tam zarobic kase, masz moralne prawo byc niezadowolona, zmeczona, i nie dawac z siebie 120 procent normy a szkola jest droga, chcialam do niej isc, ludzie niby fajni, ale ja juz po kilku dniach sie wypalilam, jestem martwa

Gość drapaczka
dobra cicho teraz!!! aaaaaaarwena- powiedz o co chodzi w tej fobi

Gość aaaaaaarwena
te problemy mam od zawsze, wlasnie teraz tak sie nastawilam, chcialam przeforsowac swoja osobowosc, porwalam sie na zagadywaine, i na rozne inne rzeczy i wszystko mnie uderzylo, mam wrazenie ze ludzie sie powoli przekonuja ze jestem nienormalna a tak chcialam to ukryc

Gość aaaaaaarwena
boje sie ludzi jakkolwiek by to nei brzmialo, ciagle slysze ze ktos mnie obgaduje, w socjalnych sytuacjach poca mi sie rece, czasem wrecz lamie glos, jeszcze do niedawna zrobienie zakupow w sklepie bywalo dla mnie udreka, mam wrazenie ze ekspedientki/ekspedienci, sasiedzi mnie obgaduja, przechodnie komentuja moj wyglad (oczywiscie negatywnie), komentuja nawet fakty z mojego zycia ktorych znac nie powinni, ogolnie kontakty miedzyludzkie wywoluja we mnie spory stres :(

Gość drapaczka
ty wiesz co? weź zdjęcie swojej klasy np. ze szkoły średniej i popatrz nan każdego z osobna i coś o nim powiedź. zobaczysz, że wyjdzie ci, że ten to leser, ta puszczalska, ta było spoko, ten kujon, ta pieprznięta. Tobie się tylko wydaje że jesteś walnięta, nienormalna itp. autentycznie. Ja uważam, że każdy jest wyjątkowy i inny niż wszyscy i to jest najlepsze.

Gość aaaaaaarwena
tak tylko co mi to da? robilam tak juz nieraz, wyzywalam kiedy nie slyszeli, tylko co mi to da? to nie leczy mi fobii, boje sie ze dla mnie nie ma ratunku bo nawet zaden psycholog u mnie nic nie wynalazl, a problem jest

Gość coś pogadamy...1234
napisz na augustalivia@tlen.pl i wygadaj się. możesz też przeklinać, ale w granicach normy. może coś się poradzi.

Gość aaaaaaarwena
@coś pogadamy...1234 dziekuje...