Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenie aniii

Moim marzeniem jest mieć faceta artyste....

Polecane posty

Gość marzenie aniii

ahh tylko gdzie takiego poznac

Artystę, czy o wizerunku artysty? :classic_cool: Spora część poetów i malarzy nie stosowała się do zasad higieny, bo całkowicie poświęcała się swojej sztuce. :P

Gość dsvsad
ja znaw wielu niezłych artysytów :D wyjdź za mąż to też będziesz miała w domu artystę :D

Gość a Broń Boshe
artysty! Bliska koleżanka miała, musiała dziada utrzymywać, pozadłużał się u jej rodziny, jej ojciec mu opłacał telefon (facet 30-letni!), ale on taaaaki wrażliwy i przecież niedoceniony przez świat i on jeszcze kiedyś będzie pierwszoligowym malarzem :D

Gość re_...
Ja bym też chciała takiego z fantazją artysty :D

Gość Dilmah karmelowa
Jako że jestem artystyczną duszą (specjalnie piszę artystyczna dusza, bo nie jestem profesjonalistką w tym fachu, a jedynie amatorką) nie mialabym nic przeciwko, zeby poznać jakiegoś wrażliwego, twórczego mężczyznę. Mam jednak świadomość, że artyści to zazwyczaj egoiści, ludzie o trudnych charakterach, bardzo emocjonalni, i życie z kimś na dłuższą metę jest ciężkie. Może być artystą, ale najpierw musi być też CZŁOWIEKIEM.

Gość re_...
może artysty kowala :)

Gość re_...
niestety jestem samotna matka i o artystach moge jedynie pomarzyc:O

Gość pseudonima
a moim marzeniem był chłopak szalony, jezdził na motorze i był KURWA MAC BOSSSKKIIII i szalał za mna, adorował nawet rzucił wszystko i przyjechał do mnie ale głupia była :( http://www.youtube.com/watch?v=odt5nzI-6YY

Gość Dilmah karmelowa
Mnie pociągają wszelcy artyści... bo i muzycy, malarze, rzeźbiarze, pisarze, poeci... Oczywiście wiele zależy od wartości tej osoby i sztuki, jaką reprezentuje... Śmieszą mnie egzaltowani młodziency, którzy myślą, że skoro piszą wiersze, od razu są poetami przez duże P.

Gość Dilmah karmelowa
Związek z artystą na pewno może być interesującym doświadczeniem pod jednym warunkiem : ma się nie wywyższać i nie usprawiedliwiać wszystkiego tym, że jest wrażliwy, niezrozumiany itp. Strasznie tego nie lubię.

Gość re_...
no dobra juz nie bede, wyloguj sie :P

Gość Dilmah karmelowa
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Mój przyjaciel zajmuje się muzyką, grafiką i poezją, a łeb do interesów to ma doskonały i nie jest żadnym próżnym dandysem, który chciałby być wyniesiony na piedestał.

poważnie chciałybyście artystę? tak na stałe? ok, byłam raz z jednym (krótko) ; chłopak przystojny, w stylu nieogarniętego uroczego dekadenta, pisanie wierszy, tłumaczenie poezji na trzy różne języki, śpiewanie ballad na gitarze, ultra-romantyk, pobudki nie inaczej niż delikatnymi pocałunkami, granie w teatrze, ujmujący bardzo. I życzę mu ze wszystkich sił wszystkiego najlepszego. Ale jednocześnie potrafił przyjechać do obcego miasta i zapomnieć zapłacić za pokój i spać na ławce w parku, wiecznie pytał, na co ja mam ochotę, co ja bym chciała robić, gdzie pójść... Zamyślanie się nagle przy stoliku... zero inicjatywy. A to Mężczyzna ma chronić Kobietę.

Gość Dilmah karmelowa
Czarna - gorzka - lubię taki typ mężczyzn, o jakim napisałaś:) Na pewno wolalabym kogoś takiego od jakiegoś służbisty pod krawatką, który siedzi całymi dniami przed kompem albo gada o najlepszych samochodach.

Gość Dilmah karmelowa
Dobrze jest jednak, kiedy ktoś taki wie kiedy zejść z obłoków...

Dilmah- hehe to mam nadzieję, że ta karma i Podobny Mojemu Artysta Ci się trafi skoro szukasz takiego mężczyzny :) Bo ja się związałam (ba, zaręczyłam) z typem którego z kolei Ty nie trawisz- latający cały dzień w garniaku Pracownik Korporacji którego klienci potrafią nas telefonami obudzić o 8:00 rano w niedzielę ;) I też jest ujmujący, też potrafi mnie rozwalić kwiatami i niewinną miną, bo po męsku nie wie o co chodzi ale chyba wczoraj byłam nie w humorze ;) Artystów zostawiam Tobie ;)

czarna_gorzka re jest w porzadku. Artyści kojarzą mi się z brudasami? nie wiem dlaczego ?

ONE22 coś w tym jest, z tą higieną... aczkolwiek dla wielu brudasów ich "artystyczność" jest piękną wymówką ;) Mój Artysta przed strategicznymi momentami, na romantycznych spotkaniach dbał o siebie- nie mogę nic zarzucić. Ale jednocześnie potrafił się nie myć trzy dni (wspomniane wypady na spontanie i spanie po parkach "bo zapomniał" a potem kątem u znajomych także poznanych 3h wcześniej), poza tym dochodzi gdzieś ta atmosfera alkoholu, fajek, zadymionych pomieszczeń, ciemno, muzyka i nikogo wokół ogolonego... to jakoś podtrzymuje stereotypy ;)