Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaa

CHCE NORMALNEGO STOSUNKU-POMOCY

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaaa

czesc, prosze o pomoc,juz nie daje rady Jestem w zwiazku od ponad roku,moj partner ma problem z osiagnieciem orgazmu podczas normalnego stosunku,we mnie,kiedy sie kochamy,zeby mogl osiagnac szczyt potrzebuje mocniejszego uscisku dloni,tak jak przy masturbacji.Dopiero wtedy zdolny jest dokonczyc..... Podejrzewam ze to wynik tego ze do 28 roku zycia nie mial kobiety i masturbowal sie tylko,czy tak?Czy moge to jakos zmienic?Chce kochac sie po prostu......przezywajac wspolnie uniesienia a nie w samotnosci,dokanczajac pozniej dziela.....recznie:( prosze o rade doswiadczonych bardziej niz ja....

Gość Ave Cesar
Pozostaje Ci ćwiczyć mięsień Kegla

moim zaniem on nie powinien konczyc...niech probuje powiedzmy godzine,jesli nie jest w stanie dojsc to zostawic spraw do jutra i zas probowac.po pewnym czasie organizm sie sam przestawi:)

Gość Ave Cesar
Albo musisz wykonać plastykę waginy

Gość Martynaaaaaa
T laska ma plastyke waginy wykonac bo facet nauczyl sie seksu z własna reka. Faceci sa załosni.

Gość Ave Cesar
No jak ma rozjechaną muszelkę a facet malutką fujarkę to co? Fujarki powiększyć się specjalnie nie da. A dziurke nieco zaszyć można :)

Gość zalamanaaaaaaa
dzieki za wpisy:) niektore sa zabawne zwlaszcza te ostatnie ale problem mnie martwi:( ile mozna?? moja wagina nie jest jak to ktos napisal"rozjechana" wrecz przeciwnie,Jego czonek tez nie jest maly....nawet calkiem spory jest nam razem dobrze,ale ta sprawa-mam wrazenie ze jej nie przeskocze:( moze to ze mna cos jest nie tak?? cwicze te glupie miesnie juz pol roku,bo od poczatku czulam ze musimy sie dograc.... co do postu-wyprobowalam to juz,nie dziala,tak samo ma problem ze "strzelaniem" juz nie mam sil

Gość Martynaaaaaa
Ty w ogole wiesz jak wyglada plastyka pochwy ?!! Dlaczego kobieta ma sie dostosowac?!! Zaden normalny lekarz nie zrobi jej plastyki jezeli nie byla w ciazy i dziecka nie robiła( chyba ze prywatnie) A przystosowywac sie do małego fiuta:) :) :) chyba by musiałabyc pojebana.

Gość Ave Cesar
A swoją drogą to chyba dobrze że za szybko nie dochodzi. Kolega powyżej ma rację. Niech spróbuje tak z godzinę heblować to może w końcu dojdzie.

Gość Martynaaaaaa
Bo tu nie chodzi o ciebie- i twoja cipke. Problem ma facet, nauczyl sie przezywac orgazm przez mocny uscisk reki :) to załosne,.. ja to bym w sumie w tylku miała czy on dochodzi. Niech przestanie sie masowac, to dojdzie w kobiecie.

Gość Ave Cesar
A skąd wiesz że nie była w ciąży?

Gość Martynaaaaaa
A Ty- skad wiesz ze byłą?

Gość zalamanaaaaaaa
nie bylam w ciazy plastyki nie przewiduje..... az tak mi na tym nie zalezy:) czyli co?kochac sie dlugo i dlugo az w koncu dojdzie tak?czy ja to wytrzymam???:) przeciez w koncu totalnie zatraci sie przyjemnosc i nastroj:/

Gość nowyyy
Powiedz jak długo się kochacie i czy ty masz orgazm przy tych stosunkach

Gość nowyyy
Może on ciągle sam się zabawia i po tym niema już takiego silnego podniecenia

Gość Martynaaaaaa
A co Twoj facet, sam robi z tym problemem??? Bo ja nie rozumiem dlaczego ty wziełas to na siebie. Mi sie wydaje ze on sie masturbuje, a pozniej zdziwienie ze w seksie nie dochodzi.

Gość zalamanaaaaaaa
od roku,ponad roku kochamy sie i od roku w zasadzie jest ten problem co do mnie-nie mam problemu z orgazmem,jest mi z nim dobrze,wie jak mnie dotykac,jak mi sprawic przyjemnosc wzielam na siebie bo chce by i on mial przyjemnosc z naszych zblien:( martwie sie ze to moja wina........

Gość zalamanaaaaaaa
uwazacie ze masturbuje sie ciagle??? ale czy to mu wystarczy?? dlaczego nie chce kochac sie ze mna tylko woli sam??:( moze jakis facet sie wypowie??

Gość m%
coś Ci napisze i nigdy nie zapominaj o tym Orgazmem rządzi psychika człowieka! Wydaje mi się że sam akt seksualny z tobą tak go nie podnieca jak ręka. Orgazm to psychika, dostarcz mu jakiegoś silnego bodżca, faceci są wzrokowcami nie zapominaj a wtedy bedzie dobrze

Gość zalamanaaaaaaa
dzieki ale czy to znaczy ze bardzoiej go podnieca wlasna reka niz moje cialo??czy bliskosc i moje potrzeby sie nie licza??? o rety :/ faceci sa beznadziejni.......

Gość zalamanaaaaaaa
chodzi o to ze nie chce brac w RECE :) marzy mi sie seks prawdziwy dobry czuly a moze ostry ale prawdziwy!! a nie RECE.....co rece,rece mam i sama sobie z nimi poradze po co mi facet??:/

Gość Jwmdjgjm
Kupcie nakładkę wibrującą na penisa i spróbujcie z tym.

Gość Jwmdjgjm
Kupcie nakładkę wibrującą na penisa i spróbujcie z tym.

Gość zalamanaaaaaaa
no no, nakladka to cos o czym nie pomyslalam...... ehhhh czy to nie jest zenujace???? zawsze myslalam ze jak jes tmilosc to i spelnienie w tej waznej kwestii a tu masz..... dzieki wszystkim