Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wozeczkiem jezdzic chce

Wózek dla dziecka - opinie (do 1000zł)

Polecane posty

Gość autorko!!!
jedyny "plus" to wielkie,pompowane koła które w zimie poradzily sobie z zaspami po kolana. tez sie polaszczylam,bo tani a w miare ładny i załuje,ze go kupilam synek pojezdzil 2 mce i kupilam spacerówke z espiro naprawde warto pochodzic po sklepach,pooglądac dodac pare zł więcej ale kupic cos porządnego

http://allegro.pl/darex-matrix-na-pompowanych-kolach-nowosc-i1884045190.html miałam taki, jest cięzki ale bardzo wygodny. Gondola duża, pojemy kosz, spacerówka super wygodna. Super sprawdził się zimną, super sprawdził się na wyjazdach (nierówne drogi np las czy plaża) Minus - cięzki, potrzebny jest też spory bagażnik

Mamusieńka chociaż nie zaczaiłam co oznacza ck, to tak z ciekawości myślałam, że może jakaś hurtownia godna polecenia, a nóż ze sprzedażą internetową :) Nic nie szkodzi, gdzies tam sobie znajdę - jeszcze mam sporo czasu :) "autorko!!!" jakbym słyszała swoje kuzynostwo...

Gość mamusieńka..
nasz jest z wahaczami

Gość do 1000 zl to wozek owszem
mozna kupic, ale zeby w komplecie byl fotelik? To raczej nie bedzie zbyt dobry (czyt. bezpieczny). Ja nad wozkiem zastanawiam sie nawet uzywanym, zeby przyoszczedzic, ale fotelik zamierzam kupic Maxi Cosi i odzalowac te 500 zl :/ zeby tylko maluszek byl bezpieczny.

Gość mama kas
ja na wozek nie mialam duzo pieniędzy, ale tesciowa powiedzialla ze sponsoruje wiec pozwolilam sobie na droższy i kupilam ridera od jane i musze powiedziec ze bardzo jestem z niego zadwolona :) naprawde :P

Gość wolkis
RAdziłabym trochę dołożyć (niewiele, jakies pare stówek) i kupić porządny wózek a nie pozniej dokupywać kolejny za tysiąc złotych (wiem coś o tym). A można kupic wózek w rozsądnej cenie, tylko trzeba poszukać sklepów które sprzedają dany wózek po dobrej cenie, np maxi cosi dorwiesz okazyjnie tutaj - http://www.chiccomio.com.pl/215-wozki-maxi-cosi

Gość WÓZEK
też tak uważam, "tanie mieso psy jedzą" - nie obrażając nikogo, ale kupujac najtanszy bubel, sami skazujemy sie na kolejny wydatek i czasami warto na poczatku dac wiecej niz potem "ratowac sie" kolejnymi niewypalami...

Gość kasia NOWA
Zobacz sobie wózki MIKADO, nowy model aston, bardzo zachwalany. Mają stronę internetową, wyślij zapytanie o ten model i dostaniesz farmularz wraz ze stroną gdzie można obejrzeć kolory. Cena zdaje się 1140 zł, jest 3w 1, czyli tak jak chcesz. My jesteśmy na taki zdecydowani@

Gość natmik
polecam wózki MAKED lucky. są 3 w 1. za nowy zapłaciliśmy w sklepie 1070 zł i wszytsko w komplecie torba, folie przeciwdeszczowe, szeroka gondola( jest super szersza niz w innych wózkach), spacerówka i nosidełko/fotelik samochodowy z adapterami. Producent ma sklep online.

Gość kartka z kalendarza
Też polecam wózek polskiego producenta Maked, model Lucky. W sklepie zapłaciliśmy 1150 zł za spacerówkę + gondolę, do tego kupiliśmy fotelik Maxi Cosi Cabriofix za 530 zł. Po zakupie adapterów (cena ok 100 zł), można ten fotelik mocować na ramie wózka Lucky. Na razie nie zdecydowaliśmy się na adaptery, ale jeszcze o tym pomyślimy. Obawiamy się, że opcji rama + fotelik używalibyśmy bardzo rzadko, a mamy pilniejsze wydatki. Ale furtkę mamy otwartą. Wózek bardzo nam się spodobał. W pełni odpowiada naszym (czyt. moim :) ) wymaganiom. Ma cztery pompowane koła, dwa przednie skrętne z możliwością blokady. Gondola i spacerówka są przestronne, większe niż przeciętnie w innych wózkach, a to dla nas ważne, bo dziecko będzie w zimie mieć już pół roku i mam nadzieję go dalej wozić w gondoli. Bardzo spodobała mi się budka od spacerówki - jest bardzo duża i sięga prawie do siedzenia tak, że dziecko można niemal całkowicie osłonić. Do tego wózek jest wysoki, w sam raz dla wysokich rodziców. Ma po prostu wszystko to, co chciałam mieć w funkcjonalnym wózku, a przy tym cena jest bardzo przystępna. Nie mogę go jeszcze wypróbować przy normalnym użytkowaniu, ale mam nadzieję, że będzie ok.

Gość gość
My kupiliśmy wózek dziecięcy marki Coletto ( www.coletto.pl ) i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Jest poręczny, solidnie wykonany i do tego bardzo ładny

Gość gość
W takiej cenie funkcjonalny wózek udało mi się znaleźć jedynie na http://sklep.babymerc.pl bo tak to w innych firmach widziałam naprawdę absurdalne stawki jak za taki sprzęt 3w1.

Gość gość
Fajne wózki ma Adamex, z tańszych to najlepiej Vicco :)

Gość gość
Polecam wózki od Dorjan-a (https://dorjan.com.pl/). Można od razu u nich sobie fotelik z adapterem do wózeczka dokupić, w tej samej kolorystyce co wózek, bardzo fajnie dobrana kolorystyka. Taki fotelik można też używać jako nosidełko i ma funkcje kołyski. Ja polecam model Quick, sprawdza mi się bezproblemowo. Regulacja wysokości gondoli na adapterach jest wygodne, gdy jeden z rodziców jest niskiego wzrostu. Poza tym mega fajne rozwiązanie to podwójny kosz na zakupy, w środku jest zamontowany kuferek, który z łatwością wraz z zakupami wyciągamy za wygodną rączkę. Ja polecam