Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze szczera567

zawsze szczery to palant

Polecane posty

Gość zawsze szczera567

na forum weszlam przypadkiem, przeczytalam pierwszy lepszy temat z gory na glownej i wypowiedzi tego pana chetnie zostawilabym bez komentarza. Jednak bawi mnie to, ze stara sie on zgrywac totalnego luzaka zajebistego a tak naprawde robi z siebie głąba. Skoro jest taki madry to naprawde nie wiem co tutaj robi na tym forum. Czyzby zycie osobiste nieudane ? Dodam tez, ze z tego co zauwazylam jest to raczej damski portal. Facet bez jaj jestes :D

Gość zawsze szczera567
byc moze. czytajac tematy i wypowiedzi facetow robiacych z siebie TAKICH ZIMNYCH DRANI chce mi sie smiac. bo jak sa tacy mescy i madrzy , a oczywiscie kazdy facet taki w swoim mniemaniu jest - to nie wiem co tu robi ? :D

Gość dk54545645
a wiecie co ja sobie kiedyś nosiłem słuchawki no i jak jechałem autobusem to sobie je zakładałem ale muzyki nie włączałem: tak tylko zakładałem te słuchawki aby były. No i kiedyś wysiadłem z autobusu a za mną szła jakaś para i mówili o mnie: no nie powiem jak bo się wstydzę. Ludzie myśleli że ja coś słucham a ja je tylko nosiłem tak dla picu.

Gość zawsze szczery to pętak
Osobiście walę kała na jego smuty 🖐️

Gość zawsze szczera567
fascynujaca historia.

Zimnym draniem to jest babka, która dziś stwierdziła, że facet był jej potrzebny do zrobienia dziecka i płacenia rachunków, a teraz to by się męża najchętniej pozbyła bo jest zbędny. Zapamiętam to sobie.

Gość to cwelicho przypełzło tu z
uczuciowego :O

Gość zawsze szczera567
nie stwierdzila tak tylko byla zakochana. czytaj ze zrozumieniem.

Gość Pffff, yhm...
Babeczki w kropeczki-czytałam temat tej pani:) zapamiętaj sobie, to rodzice są najważniejsi:P

Popierasz ludzi którzy byli esbekami lub wywodzą się z tego nurtu. Chociażby u palikota są tacy. W PO też. Jesteś pryszczem na dupie tego narodu, nie znającym historii i odmóżdżonym przez liberalną szkołę w której uczą takie same usłużne pajace. Zejdź mi plebsie z oczu.

Gość Pffff, yhm...
Ja zawsze jestem pod pomarańczą. Czytałam wiele razy ZS-chyba myli szczerość z głupotą, bo nie idzie normalnie pogadać przez niego

Gość Pffff, yhm...
Nie znam tego czlowieka, nie chce go obrazac. Moze uwaza, ze to co pisze jest zabawne. Jednak odbierane jest to zupelnie inaczej...

Gość w kremie z tanszych
to ze ktos mieszka dlugo w domu rodzinnym nie znaczy ze mu gacie piora i do lozka obiad podaja. nie mierz wszystkich swoja miara, babeczki. to ze tonbie stara w wieku 30 lat dupe podciera nie znaczy ze kazdy taki jest.