Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiooooooooooo

kobiety jak dbacie o siebie i

Polecane posty

ile czasu Wam to zajmuje dziennie?

nikt sie nie wypowie?

Gość papierowa
100 godzin. a tobie?

Gość w kremie z tanszych
niech policzę.... łącznie z kąpielą/prysznicem, makijażem, to maksymalnie w ciągu całego dnia godzina, zazwyczaj jednak pół (zależy od tego jaki makijaż, jedne dłużej, inne krócej, i czy robię maseczkę podczas kąpieli czy tylko biorę prysznic). nie liczę paznokci, bo co kilka dni robię i czasem zajmuje mi to paręnaście minut, a czasem ponad godzinę.

Gość ani_ani
silownia 3 X w tygodniu, maseczki/peelingi 3 x w tygodniu i maseczka/kompres na wlosy co drugi dzien przed myciem. Codziennie po wieczornej kapieli z sola z morza martwego w rozgrzane cialo wcieranie balsamow i masaz ostra rekawica i massagerem....raz w tygodniu peeling calego ciala i scieranie stop, krem na stopy co drugi dzien, raz w tygodniu samoopalacz na nogi.... raz w tygodniu maseczka z oliwy z oliwek i shea butter i cytryny na rece i rekawice na cala noc.... no i oczywiscie na twarz codziennie tonik, kremy pielegnacyjne na dzien i na noc i kremy pod oczy i na powieki... a pozmyciu makijazu szmatka muslinowa i ciepla woda z mleczkiem do demakijazu przemywam twarz lodowata woda dla zamkniecia porow i poprawienia ukrwienia potem krem na noc.... I uwielbiam jak wygladam w wieku 33 lat... No i oczywiscie zapach perfumy nawet na noc albo balsam perfumowany bo uwielbiam zasypiac pieknie pachnac....poprawia mi to humor i samopoczucie...

a doopsko po kupie dokładnie wycieracie?

prysznic (depilacja, maska na włosy, maseczka na twarz, peeling) - 20 min. balsam na ciało, krem do stóp, krem do rąk, krem do twarzy, jedwab na włosy, bloker - 7min. makijaż - 1o minut włosy - kilka minut w zależności co z nimi robię fitness 3xna miesiąc

ani_ani ciekawa jestem jak wygladasz, bo ja razem z prysznicem, gdy nie myje wlosów, to zajmuje mi to wszystko z 20 min

prysznic ok. 20 min (wraz z goleniem abolutnie wszystkego, maseczka raz na tydzien), co 3 dni peeling twarzy i ciala, makijaz codzinnie, krem z rana i wieczora, czego ngdy nie uzywam to balsamow - moja skora ich nie wchlania :) zumba raz na tydzien, farbowanie wlosow raz na miesiac i fryzjer raz na 3 miesiace, solarium raz na 2 tygodnie na 10 min.

Gość mariolkaaaaaaa
ani_ani Ty się balsamujesz niemal jak mumia, no ale cóż starość nie radość :P

bo wiesz, ja lubię też z kobietami... :)

moze jeszcze jakies wypowiedzi ?

Gość ani_ani
mariolka... zawsze sie balsamowalam nawet jak mialam 20 lat..... masz racje.... starosc nie radosc.... ciekawe jak ty bedziesz wygladac na starosc....

Gość ani_ani
iiiiiiiioooooo wygladam bardzo dobrze w porownaniu do moich rowiesniczek.... co mnie cieszy, bo okropnie nie lubie zaniedbanych kobiet z szorstkimi wlosami, zniszczonymi rozjasnianiem, farbowaniem, prostowaniem itp... Przesuszona skora na twarzy, czy zniszczonymi rekami... Ale nawet nie o to chodzi... wiekszosc z nich ma pieniadze i warunki ale nie wiedza co robic aby wygladac zdrowo i mlodo....

Kąpiel jakieś 30 minut do godziny - myje głowę, nakładam odżywkę, jakiś peeling do ciała. Rano prysznic 5 min, makijaż codziennie - około 20 minut, 10 minut na fryzurę. I chyba tyle.