Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcelina Szpak

Perfumy LANCOME Miracle - Wymienię się!

Polecane posty

Mam na zbyciu wodę perfumowaną eksluzywnej marki, j.w. Zużyłam jakieś 30% z 50 ml, ale zapach raczej nie trafia w mój gust. Są na 100% oryginalne, kupione w Sephorze. Może ktoś chce się wymienić na jakieś z podobnej półki, albo inną rzecz?

Leokadia Skowrońska - Bez przesady, do śmieci na pewno nie wywalę, bo nienawidzę marnotrawstwa. Już wolę komuś oddać. Fakt, że zapach nie w moim guście (boli mnie od niego głowa), ale np. mojemu facetowi się podoba. Porównanie do kociego gówna jest conajmniej przesadzone i nietrafne. Może ktoś jednak by chciał? Dla przybliżenia http://www.stylistka.pl/kosmetyki/lancome/miracle/

Gość poczekaj az ta sie zsiadzie
ja je lubie :)

Gość a ja się zamienie z kimś też
chanel no5 100ml, użyte ze trzy razy, więc praktycznie pełne

Gość lilliffee
chetnie,chetnie - na chanela zawsze chetnie

Gość Kolega Pytona
To bardzo ładny zapach. Piszę to jako mężczyzna.

Gość Kolega Pytona
a ja się zamienie z kimś też chanel no5 100ml, użyte ze trzy razy, więc praktycznie pełne A to z kolei jest śmierdzący syf. Nawet nie wiem jak można było tą substancję chemiczną nazwać perfumami?

kwestia gustu, niestety nie mojego przecież to klasyka! :P Dostałam je od koleżanki z Anglii jeśli ktoś zna zapach i chce się wymienić albo kupić, to zostawcie maila

Kolega Pytona - Widzę, że znasz się na damskich perfumach :) Co do Chanel 5, to niestety kojarzą się ze starszymi paniami, przez multum tanich podróbek tego zapachu, które pod innymi nazwami już od kilkudziesięciu lat zalewają rynek. Ja mimo wszystko chciałabym je kiedyś mieć, ot tak, dla samego posiadania.

chciałam je oddać mamie, ale też nie leżały w jej guście właśnie zapach dla eksluzywnej babci, ale fajnie na półce wygląda ;) niestety nie kojarzę zapachu miracle, bym musiała skoczyć do perfumerii sprawdzić jak pachnie tylko, że moich perfum jest trzykrotnie więcej co mi dorzucisz? :)

Hmm, musiałabym przemyśleć z czym jeszcze chcę się rozstać :) Np. mogłabym dorzucić jeszcze jedne perfumki CACHAREL-NOA (30 ml, niemalże pełne). Też jakoś do mnie nie pasują, mimo że podczas testowania w perfumerii wydawały mi się nieziemsko piękne.

jeśli jutro uda mi się wpaść do jakiejś perfumerii, to sprawdzę jak pachną i dam znać, ok?

Gość Kolega Pytona
No i już macie wymianę i będziecie obie zadowolone. Miracle to klasyka uwodzicielskiego i zmysłowego zapachu. Działają erotycznie na wielu facetów.

Marcelina, pisz na maila: moj-email-kafeteria@wp.pl najlepiej prześlij fotkę perfum żebym wiedziała, że nikt sobie jaj nie robi tam się dogadamy