Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenanka

Mijamy się..................................................

Polecane posty

Gość marlenanka

kocham Go,On kocha mnie, ale .....mijamy się. Mieszkamy razem, a ja czuję, że się od siebie oddalamy. Nie mamy czasu dla siebie, a gdy już go mamy to człowiek zwyczajnie chce odpocząć. Jak wyglądają wasze dni?U nas jest tak: Poniedziałek. Ja kończę pracę o godzinie 15 i jadę do domu. O 16 jestem wolna, ogarnę się, mieszkanie i na 19.30 mam taniec. On wraca do domu około 19 - 20. ja tańce kończę o 21 po czym muszę się wykapać i iść spać, gdyż wstaję o 4.30. On kładzie się spać gdy ja już śpię. Wtorek. Kończę o 13. Dokumenty do domu, o 15 jestem wolna. Robie obiad albo i nie, bo oboje mamy go w pracy. Ogarniam mieszkanie (z wierzchu - w 15 min), na więcej nie mam siły, bo pracuję z dziećmi i mimo, że mam mało godzin to wracam jak trup - zombie. On kończy około19, po czym jedzie na angielski, wraca gdy już śpię. Sroda. Tak jak w poniedziałek,z tym,że kończę o 13 i o 14 jestem w domu. Czwartek - tak jak wtorek Piatek - przyjaciółki, kino,filmy bolly - bez faceta. Mijamy się, a gdy nadchodzi weekend nie umiem się nim cieszyć. Wtedy oboje mamy ochotę paść na łóżko i nic nie robić. Brakuje mi go, ale nie wiem jak to zmienić...

Gość marlenanka
dodam, że on jest czarnoskórym Kameruńczykiem i mieszka w pobliskim ośrodku dla uchodźców

Gość marlenanka
gdy nadchodzi sobota wreszcie mam czas, żeby postawić porządnego klocka po całym tygodniu

Gość marlenanka
tak sądziłam,to forum zawsze jest takie. Głupie komentarze są podszywami.

Gość arctonik
ważne żebyście chociaż jeden dzień w tygodniu zorganizowali wspólnie macie to szczęście, że macie i sobotę i niedzielę wolną jeden dzień możecie się regenerować

Gość marlenanka
no w sobotę nie mogę, bo stawiam klocka i trochę czasu mi to zajmuje