Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZOKUJĄCA SYTUACJA W SYPIALNI!

STRASZNA SYTUACJA W SYPIALNI!

Polecane posty

Jestem 28 letnią kobietą, jesteśmy z moim facetem razem od pewnego czasu. Miewaliśmy różne spięcia, ale zawsze jakoś pogodziliśmy się. No, ale teraz to już chyba koniec... :( To było tak: byliśmy trochę pokłóceni od rana, ale wieczorem on zaprosił mnie do restauracji, zjedliśmy kolację, w ogóle atmosfera była miła, myślałam, że to już koniec naszej kłótni. Wróciliśmy do domu, było coraz milej, zaraz po wejściu do domu zaczęliśmy się wzajemnie rozbierać, poszliśmy do sypialni, gra wstępna. Wzięłam do ust jego penisa i wtedy on... :( zaczął sikać mi do ust, szybko odsunęłam się i zaczęłam krzyczeć że nie chcę czegoś takiego, ale on dalej na mnie.. no wiecie. Może wyda wam się to dziwne, że nie zareagowałam inaczej, ale po prostu leżałam na ziemi i płakałam, taka byłam zszokowana. Potem od jeszcze głośno puścił bąka prosto na mnie i po prostu wyszedł z sypialni. Kiedy się otrząsnęłam i wstałam z podłogi jego już nie było w domu. To było dwa dni temu, nie kontaktowaliśmy się od tej pory. Nie wiem, chyba mu już tego nie wybaczę :( Nie wiem dlaczego on to zrobił. Jestem załamana.

Nie żartujcie to było straszne, poniżył mnie jak nigdy :(

Gość różne rzeczy czytałam ale
nie wierzę ci autorko że facet tak cię totalnie olał i potraktował jak najgorszą dziwkę u mnie już nie miałby żadnych ale to żadnych szans RANY!!!!! co za zero

Gość pomaranczowalala
tez bym byla. on chyba chcial Cie ponizyc, inaczej tego nie widze. bardzo Ci wspolczuje, ze musialas cos takiego przezyc. Ten facet ma spore problemy ze soba. nikt normalny tak sie nie zachowuje.

Gość autorko nie mów że chyba
absolutnie wymaż z pamięci tego popieprzonego zboka nie wyobrazam sobie czegoś takiego goń gada i nawet nie staraj się zrozumieć jego chamstwa nie powinien istniec w twoim swiecie co moze byc coś jeszcze gorszego? chyba juz nic