Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolinka36

Samotna w ciąży...

Polecane posty

Gość kolinka36

Witam. Czy jest ktoś tutaj w podobnej sytuacji? Jestem w 8 tygodniu ciąży a facet z którym będę miała dziecko, zostawił mnie samą...Po 7 latach związku, chociaż nie wiem czy to można nazwać związkiem.... Czuję się fatalnie, nie ma minuty w której bym nie płakała, zostałam sama z 7 letnią córeczkę i 8 tygodniowym maluszkiem w brzuszku... Jak to przeżyć? Nie wiem. Bo w takiej sytuacji w jakiej on mnie zostawił teraz nie da się normalnie być i żyć. Zostawił mnie bez grosza przy duszy w wynajmowanym mieszkaniu, kiedy czynsz trzeba zapłacić do końca tygodnia...Nie wiem co będzie. Pomimo moich 36 lat, bardzo się boję...Nie mam rodziny, nikogo na świcie i tak bardzo nie wiem co robić...

Gość moze_wlasnie_TERAZ_JESTEM
NIE WESOLO; ale dasz rade

Gość kolinka36
Akurat tego nie jestem pewna...

Gość michaaaaaaaaa
Kochana dasz radę!!!!:):*

Gość kolinka36
Tak bardzo bym chciała w to teraz wierzyć...

Gość Poszukująca gina
Biegusiem kochana załatwiaj alimenty z czego będziesz żyła?? Bierz się w garść załatwiaj zasiłek. Dasz radę tylko musisz szybko działać

Gość miłomi
to teraz wreszcie będziesz miała Kogoś, kto będzie Cię kochał całym sercem i bezwarunkowo! Gratuluję, ułoży się, zobaczysz!

no faktycznie nie wesoło:/ co za h... mussz byc silna dla siebie i dzieci dasz rade pokaz temu h.. niech spada ze dasz sobie rade sama w zupelnosci powodzenia

o qrwa nie zabardzo to widze:( a gdzie Twoja mama, siostra? czy możesz u nich mieszkać?

Gość kolinka36
Nie mogę na nikogo liczyć. Jestem wychowanką Domu Dziecka. Chciałabym że by było tak jak piszecie...