Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brovar

Wygląd nie ma znaczenia

Polecane posty

Szczególnie przyrost mięśni ;) Największe debile to takie, kture dają się sprowokować zamierzonymi błendami ;)

Gość ere4433
wyglad nie ma znaczenia,ponieważ wszyscy kiedyś zbrzydniemy zestarzejemy ;):) znaczenie ma (i to duze) pewność siebie i akceptacja swojego wyglądu. Z brzydotą nic się nie da zrobić,nie ukryjesz tego pod make --upem i dobrymi ciuchami,ale jeśli siebie lubisz ,dbasz o sobie ,ludzie nie zwracają uwagi na twoją brzydotę tylko skupiają się na zaletach.

Osoba brzydka za młodu będzie brzydsza na starość niż ta piękna za młodu. I pewnie przytyje. Lepiej wziąć kogoś, kto na początku jest szczupły, bo nawet jak przytyje, to będzie znośne. A co takie 80 kg w wieku 20 lat za 20 lat? fiku mikuuu, dodam że dali jej Nobla pośmiertnie ;)

Gość IMO13855
ere4433 - kasa także nie ma znaczenia wszakże co nam da trumna zbudowana z Dolarów. Charakter/pewność siebie/wygadanie tez nie ma znaczenia, robali przecież nie oczarujesz. Zdrowie oczywiście także się nie liczy - przecież wszyscy skończymy w piachu... Ech.

Gość ere4433
IMO13855--uroda kasa zdrowie ułatwiają nam życie,ale jeśli tego nie mamy ,mamy się zakopać w piachu i czekać na śmierć?nie,robimy wszystko by nasze życie nabrało jakiegoś sensu ,a bez akceptacji tego co mamy ,niczego nie osiągniemy:P ech.....

Gość IMO13855
ere4433 "uroda kasa zdrowie ułatwiają nam życie,ale jeśli tego nie mamy ,mamy się zakopać w piachu i czekać na śmierć?" Nie - wysadzić w powietrze. Ciekawymi ścieżkami błądzą Twoje dumania, bo nie pojmuję skąd ten wniosek. :D "nie,robimy wszystko by nasze życie nabrało jakiegoś sensu ,a bez akceptacji tego co mamy ,niczego nie osiągniemy" Puste frazesy lala.

Gość ere4433
a pięknej twarzy zmarszczki dodadzą uroku? pieprzysz trzy po trzy :O

Gość ere4433
Puste frazesy lala. moze i puste ale mnie pomagają ,nie czuje się nieszczęsliwa,jest jak jest ,najważniejsze by gorzej nie było :P

ere, pięknej twarzy zaszkodzą ale brzydkiej też. I co? I nadal ładna osoba jest ładniejsza ;) Zmarszczki nie zrównują ludzi pod względem atrakcyjności, zresztą o czym my rozmawiamy. Są ludzie, którzy starzeją się ladnie i tyle.

Gość IMO13855
ere4433 "moze i puste ale mnie pomagają ,nie czuje się nieszczęsliwa,jest jak jest ,najważniejsze by gorzej nie było" A ja tutaj naiwny oczekiwałem świętego oburzenia na określenie "lala". :classic_cool:

Gość ere4433
:D lala miała mnie oburzyć? no co ty ,ja z tych zwyczajnych kobiet ,ze mną nie trzeba obchodzić się jak z jajem:P

Gość IMO13855
ere4433 "lala miała mnie oburzyć? no co ty ,ja z tych zwyczajnych kobiet ,ze mną nie trzeba obchodzić się jak z jajem" Tutaj wtrąciłbym pytanie, czy Ty potrafisz obchodzić się z jajkami, ale coś dzisiaj przyzwoity jestem. :classic_cool:

Gość ere4433
z jajkami? lubię jajecznice czy taka odp ci się podoba ?,czy miałam iść w kierunku hmmm erotyki?:P

Gość IMO13855
A czy to forum erotyczne? Nie! Dlatego z uczuciem lala, z uczuciem! :P

Gość ere4433
z uczuciem? kocham jajka!❤️ :P

Gość IMO13855
Lucy Windsor "moze to specjalne dla jakiejś przyzwoitej forumowiczki ta odmiana" O! Lucyna pilnuje mej wierności - jak pies ogrodnika. :P ere4433 "kocham jajka!" Co ja przed chwilą mówiłem o działach ? Hmmm? Opanuj się! :P

Gość ere4433
trudno się przy tobie opanować :P

"pilnuje mej wierności - jak pies ogrodnika" pod dorywcza postacią o średniej częstotliwości raz na dwa tygodnie, ze widzę ze nawet to jest Cie w stanie uradować :P ;-)

Gość IMO13855
ere4433 "trudno się przy tobie opanować" Mam tak samo przechodząc koło lustra, dlatego wybaczam Ci. :P Lucy Windsor "pod dorywcza postacią o średniej częstotliwości raz na dwa tygodnie, ze widzę ze nawet to jest Cie w stanie uradować" Jak trafnie stwierdziła koleżanka od jajek - "trudno się przy tobie opanować". :classic_cool:

Gość IMO13855
Lucy Windsor "za to ere wyglada na mało wymagajacy target, tylko czy Ty, IMO, lubisz takie tanie chwyty?" Droga Lucyno! Jeśli starasz się ukryć zazdrość/niechęć do konkurentek, to muszę Cię rozczarować - potrzebujesz więcej praktyki. :P

"Jak trafnie stwierdziła koleżanka od jajek" koleżanka wydaje się sympatyczna i ja w związku z tym chętnie udam, że ustępuję pola, a Ty możesz dalej poćwiczyć swoje aktorskie zdolności udając, że chcesz mnie speszyć :P

"eśli starasz się ukryć zazdrość/niechęć do konkurentek" wręcz przeciwnie, dear IMO, staram się udawać zazdrość i widze, ze niektórzy (jednego znasz bardzo dobrze) są na tyle łatwowierni, ze się na nią nabierają :P)