Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Wiele ciot ma dziewczyny

Polecane posty

Hah, nie no. Teraz niepowodzenie u facetów tłumaczy się ubiorem? :P Zależy kto, co lubi ;) Jak facet jest ubrany ekstrawagancko, to samo nasuwa się na myśl, że ten chłop musi być pewny siebie i przebojowy. I to przyciąga wzrok. Tak bym wytłumaczyła. Przecież ubrana w zwykły stój kobieta w spożywczaku nie przyciąga wzorku. A jak by tak miała na sobie mega różowy sweter, to już przyciąga wzrok. :classic_cool:

Gość KochanaMalowanaLala
Też to zauważyłam.. Kobiety cenią 'normalnych', cenią.. Po prostu dziś jest pełno facetów- ciot, po prostu wyglądających na gejów, ubranych tak, uczesanych, wypindrzonych bardziej niż kobiety. Facet ma być męśki, nie jakieś rurki i fryzura do ramion na bok.. BLEH. Tak więc kobiety czas doceniać to, co macie. Jestem szczęściarą, że mam męskiego faceta! :D

A kto śmie kazać kobietom, co ma im się podobać? Mądre ubieranie się to jeden z najprostszych sposobów na poprawę atrakcyjności. Ale do tego trzeba użyć rozumu a czasem trochę popracować na lepszy ciuch, rzucić palenie itp.

Bo, to też racja. Znam mężczyznę, który dba bardziej o siebie niż ja. Nie przeczę, jest mega przystojny, wiele kobiet zwraca na niego uwagę, ale osobiście mało która chciałaby być z kimś, kto co chwilę przegląda się w każdej wystawie :classic_cool: Fajnie, że dba o siebie :) Może jakiejś lasce się to spodoba :)

Gość eytrhyytu56u
co ty pieprzysz looser ja się ubieram normalnie tj normalne jeansy + koszula ,a tak na wyjscie to częściej bluza z kapturem + kurtka jakaś ciemna i kobiety zawsze mi mówiły że podoba im się że właśnie sie ubieram tak ,a nie jakoś "gejowsko" w obcisłe różowe sweterki. Liczy się charakter ...który niestety mam nudny i dlatego nie mogę utrzymać żadnej kobitki na dłużej pomimo że na początku są oh i ah....ale zawsze te pól roku korzystam z pierwszego wrażenia potem niestety wychodzi szydło z worka i kobieta odkrywa mój chujowy charakter i odchodzi ;[

Od kiedy zadbanie to ciągłe oglądanie się w lustrze? ;) Fakt, facet nie powinien więcej czasu spędzać w łazience niż JEGO kobieta. Bo jak jakaś jest fleją to mycie codziennie jest dla niej pedalstwem. To przesada, ale obrazuje że każda sama ustala granice.

Gość Kuba Abuk
Nie będziesz miał dziewczyny. To pewne '

Gość to ja ci powiem
" Jeansy bez jakiś dziur i plam, koszula, kurtka. Wszystko w męskich barwach. Czarny, granatowy, brązowy, czarny. Widać dziewczyny nie cenią dziś męsko i normalnie ubranych facetów. " dziewczyny moze nie, ale kobiety z pewnością.