Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najwspanialszy na świecie

Czy warto powiedzieć komuś z kim nie mamy kontaktu że jest wspaniałym człowiekie

Polecane posty

m?? ktoś z kim kiedys sie było i zostawiło sie go w brzydki sposob (nie zdrada) bardzo mi zalezy by ta osoba wiedziała że jest wspaniałym wartosciowym człowiekiem i zasługuje na szczescie...nie wiem co on o sobie mysli, nie jest zakompleksiony ale jest skromny, uważam że powinien uwierzyc w siebie byc szczesliwy

Gość ło jezu ale ty jestes tempy
warto napaewno bedzie mu miło :) tylko nie oczekuj odpowiedzi

tylko jaki cel to ma? bo coś takiego może zostać zrozumiane że jesteś nim zainteresowana jako potencjalnym partnerem na życie

Gość ło jezu ale ty jestes tempy
moze nie miec zadnego celu :O tak po prostu zeby ktos wiedzial

przez caly związek może oprócz początków traktowałam go źle, nie zasłużył na to, chce przeprosić i napisać że jest najwartościowszą osobą jaką poznałam. owszem chciałabym z nim byćznowu ale wiem że to nie realne. chcę żeby było mu miło, żeby wiedział że wszystko co mówiłam to nie była prawda, że nie jest śmieciem...

piwo...postawiłabym cały browar ale co to da jak go nie spotkam... napisze mu list i chcę połechtać jego ego, nie dla siebie, nie chce sie podlizywać, chce napisać, bo mi by było miło jakby on mi tak napisał...