Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goska1987050542531111122227890

operacja torbiela jajnika

Polecane posty

witam mam ogromna prosbe jestem po operacji torbiela na lewym jajniku na wypisie ze szpitala nie napisali w jakim czasie mamsie zglosicdo lekarza nie przepisali tez zadnej recepty czy mozecie mi napisac jak wy byliscie po takiej operacji i czy braliscie jakies leki.ja mialam laparatomie zrobiona i nie wiem co i jak prosze pomozcie

Gość helenka z okienka
zalezy jaka torbiel. czemu laparotomia?

mialam oeracje torbiela na lewym jjniku

torbiel endometrialna

Gość Ania :***
przykro mi... ja miałam torbiel w prawym jajniku ale dostałam antybiotyk i dzięki bogu mi wchłonął jak długo byłaś w szpitalu ... słyszałam że mogą być nawroty torbieli to prawda??

ja bylam 6 dni w szpitalu ale poki co to nie mysle o tym ze moze sie to cofnac

a jak przebiegała ta operacja ile masz lat?

mam 24 lata operacja trwala okolo 1.5 godz pod narkoza ogolna a potem dobe lezalam na sali pooperacyjnej mialam zalozony cewnik najgorze bylo sie podnies z lozka a i po narkozie w nocy wymity mialam ale ogolnie po tem z dnia na dzien bylo coraz lepiej

O matko nie myślałam że to aż taka poważna operacja ,,,, ja miałam dosyć dużego torbiela ale wchłoną ulga bo raczej nie chciałabym przeżyć tego co ty .... a orientujesz się może czy torbiel może stać na drodze w czasie planowania ciąży czy może być przyczyną że się nie udaje zajść??

tak torbiel przeszkadza zajscie w ciaze dlatego tez lekarz mi powiedzial ze pokinie bede miala usuniete tego operacyjnieto nie mam szans a staralam sie z mezem rok czasu i nic a ty ile masz lat?

aczkolwiek jak byly pocztki pojawienia sie torbiela to moj poprzedni lekarz do ktorego chodzilam mowil ze ciaza moze pomoc zeby ten torbiel sam sie wchonal ale sie nie udalo ale ogolnie jak bym moze byla juz wczesniej u tego drgugigo lekarza co mnie skierowal na ta operacje to jak byly pozatki tej dolegliwosci t oze by mi ti rozbil tabletkami a tak to juz bylo za pozno i tylko leczenie operacyjne ale juz jestem po

Gość wiiiiw
A z jakiego jesteś miasta ? Bo w sumie jesli chodzi o konsultacje po operacji to moja mama (mieszkamy w Krakowie) chodziła do doktora Jerzego Jakubowicza do Neo-medu na Cybulskiego. Jesli bedziesz potrzebowała namiary to podam,bo mam wszystkie.

Goska1987050542531111122227890 jestes moze jeszcze na kaffe :))

Gość do wiiw
Słuchaj, aczy Ty poszłaś prywatnie do tego lekarza ? Ja narazie mam problem z nadżerka i szukam dla siebie dobrego specjalisty. Troszkę sie boję bo tez nie wiem jak to do końca wyjdzie.Czy ten lekarz równiez pomoże przy takich dolegliwosciach.

Gość wiiiiw
Spokojnie mozesz iść do tego lekarza. Ja jestem z niego bardzo zadowolona. Wszystko skrupulatnie i konkretnie. Najważniejsze ze robi wszystkie potrzebne badania.

Gość dooominikowska
Ja tez sie strasznie boje, bo lekarz powiedział mi ze trzeba bedzie cos z tym zrobić, czyli po prostu musze sie szykowac na zabieg. Teraz tylko po prostu musze chyba znalezc odpowiedniego specjalisty.

Gość A komu zalezy
Njalepszy to specjalista od medycyny naturalnej,nie bedziesz musiała niczego wycinac,to nie jest obojętne dla organizmu

Gość iudhsfpuihweiph
ta torbiel nie ten torbiel :O kurwa skąd wy sie bierzecie....................... :O

Gość jhjhnhgv
Mnie też strasznie wkurza ten błąd! A spotykam się z nim tylko na kafe.

Gość A komu zalezy
Oj tam ,oj tam nie jest tu teraz wazny rodzaj torbiela,tylko zeby go skutecznie zlikwidować,na forum to ludziom wszystko przeszkadza,a nie skupiaja sie na wazności tego z czym tu sa,wymyslaja rózna pisownie ortografie itp.

Gość dooominnnika
Trzeba to usunąc, bo one rosną. Ja bym az tak nie ryzykowała. Dziewczyny na forum mozna znalezc namiar na dobrego lekarza, ale nie wykonacie tu zabiegu...

Gość gość
Moja kolezanka miała taki przypadek ze on samoistnie po urodzeniu dziecka sam sie wchłonął. Wiec takie rzeczy jak widac tez sa możliwe.

Gość gość
Ja tez sie strasznie boje, bo lekarz powiedział mi ze trzeba bedzie cos z tym zrobić, czyli po prostu musze sie szykowac na zabieg. Teraz tylko po prostu musze chyba znalezc odpowiedniego specjalisty.

Gość gość
Całkowicie sie zgadzam z Wami, zwłaszcza jesli jeszcze wybierzemy sie do dobrego i poleconego lekarza. a rzeczywisice jesli chodzi o Kraków to dr Jerzy Jakubowicz jest jednym z najlepszych spelcjalistów.

Gość gość
A z jakiego jesteś miasta ? Bo w sumie jesli chodzi o konsultacje po operacji to moja mama (mieszkamy w Krakowie) chodziła do doktora Jerzego Jakubowicza do Neo-medu na Cybulskiego. Jesli bedziesz potrzebowała namiary to podam,bo mam wszystkie.