Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbytwartosciowykoles

sex z prostututką, a załamanie się

Polecane posty

Siema. Mam doła wiadomo z jakich powodów, laska po 6 latach odeszła. O tak. Jestem wartościowym gościem, zawsze ładnie ubrany, znający swoją cenę. Przystojnym bo mi nie jedna tak mówiła. Kurwa i teraz to. Byłem z nią 6 lat, nigdy nie zdradziłem co trafiały się okazje, a ja zawsze taki chlew omijałem lukiem. W życiu żadnej laski oprócz jej nie pocałowałem nie licząc składania życzeń co się w policzek całuje. Mam takiego doła, że masakra. I teraz jak bzyknę taką dziwę to mi ulży coś, zapomnę o tym jaki byłem zajebisty? Jak czasem poznałem nową koleżankę i opowiadałem jej o tym jaki jestem zajebisty to mi powiedziała, że takiego faceta to ze świecą trzeba szukać. Nie jedna tak mówiła. A gdybym był skurwysynem to jak by mi tak laska powiedziała to bym ją od razu chciał dymnąć tak jak to robią inni twardziele. I teraz myślę sobie tak by zapłacić prostytutce za usługę i czy to jest warte kurwa tego, że zapomnę o tym jaki byłem?

Gość ukrywana1987
pogorszysz swoją sytuację ,gwarantuję ,że w niczym ci to nie pomoże

skąd wiesz? straciłem grunt [pod nogami. Jakieś wskazówki

Gość woodstok
laska spi.dalay w hooj z tradami

Gość kurosava
za przeproszeniem ale co to k***a znaczy "zbytwartosciowy"?! w dupie Ci sie poprzewracalo

Mów jaśniej. Powoli czuje, że taki facet jak ja nie powinien szukać sobie laski tylko zostać sam. Nie jedna by chciała gościa z takim charakterem co czasem potrafię się wkurwić ale to ma swoje wady i zalety.

a chciałabyś gościa który Cię zdradza, taki co lata za kurwami?? Dziwisz mi się? Znasz kogoś kto zostawił wszystko dla ukochaniej? kumpli, zycie towarzyskie? a teraz po tylu latach zostaje sam? Bez planów? wszystko cofnęło się o 6 lat w tył?

Gość ukrywana1987
nie uważam ,że zbyt wartościowy facet może pomyśleć o skorzystaniu z tych usług ,chyba ci to niego daleko.

Gość ukrywana1987
ja znam.

oki, to daj mi inną radę to skorzystam

Gość kurosava
z calym szacunkiem ale trzeba byc kretynem aby totalnie wszystko zostawic dla dziewczyny, tym bardziej pierwszej... ja sie pytam jak mozna sie ograniczac wylacznie do dziewczyny czy faceta? trzeba miec swoich znajomych, jakies zainteresowania, pasje, a nie ze dziewczyna odchodzi a Ty nawet nie masz z kim o tym porozmawiac tylko na kafe...

i Ty mi się dziwisz, że na kurwy mnie ciągnie? Wiesz, że ja teraz jeżeli chcę żyć normalnie muszę pierwsze co zmnienić miejsce zamieszkania? jak pomyślą ludzie jak wyjdę do nich po 4 latach nie gadania z nimi? No weź

Gość Eeerrr...
Moze wcale nie jestes taki zajebisty jak myslisz. Zarozumialy, to na pewno. Wydaje Ci sie, ze dziewczyna, ktora z Toba jest zlapala Pana Boga za nogi, ale widac, ze ona tak nie myslala. po co rzucales znajomych i praktycznie swoje zycie dla kobiety? Przeciez mozna miec jedno i drugie. Moze po prostu zrobiles sie nudny skoro nie miales znajomych, nigdzie nie chodziles, nic nie robiles. Nie wiem jak seks z prostytutka mialby podniesc poczucie wlasnej wartosci...

Gość ukrywana1987
dlaczego cię zostawiła Fantastyczny ?

Gość ukrywana1987
wspominałeś o twoim powodzeniu ,po co odrazu na k.... przynajmniej oszczędniej będzie....

Miałem pojebanych kumpli, co jej przeszkadzało, a ja ją kochałem! I zrobiłem wszystko dla niej. Ostatnio mi mówiła ze marzy jej się ze mną dziecko! Sama mi mówiła po ostatni dzień, że jestem jej ideałem. Po za tym znam ją psychicznie. I wiem kiedy potrzebuje wyjść, a kiedy nie. Ona miała koleżanki, znajomych. Niech ma. Ostatnio się do niej przyjebała jej dziana kuzyneczka co ma kasy jak lodu i mi się wydaje ze ona jej coś nasrała w bani.

Gość xxxnikussqaxxxxq
DAJ NR GG TO POGADAMY BYLAM W PODOBNEJ SYTUACJII

jej kuzynka jej najebała w bani tak mi się wydaje. Nie chodzi mi tu mój szczebel społeczny tylko mam jak narazie takie podejrzenia bo jej kuzynka to taki typ, że chodzi na randki z byłymi facetami, no kurwa mać

xxxnikussqaxxxxq Skąd jesteś?

Gość xxxnikussqaxxxxq
sanoka ty?

Gość spokojniedajnaluz
co sie stalo, ze Cie dziewczyna zucila? Powinienes byc dumny z siebie, ze byles wporzadku, taki facet ma swoja wartosc. A co teraz chcesz sie zeszmacic z byle kim to lepiej z nikim. Co tak Cie cisnie aby sie pokochac?

eqeeten2@interia.pl pisz na maila, mnie to wszystko jedno

Problemów sex-ulanych z Nią nie miałem. Coś mi na psychice siedzi, ale nie wiem co. Czasem mam chęć się zabić

Gość xxxnikussqaxxxxq
napisal;am

Gość spokojniedajnaluz
napisz dlaczego sie rostales co CI powiedziala? Nie warto teraz popelniac bledu, w takim stanie bo potem mozesz zalowac tego co zrobiles. Chwila przyjemnosci a potem kac moralny.

Raz już się kilka dni do niej nie odzywałem i mam okropne wyrzuty sumienia. Teraz myślę, że to jej odwet. Dlatego też staram się zachować jak najbezpieczniejsze środki ostrożności i zobaczę jak będzie.

Gość spokojniedajnaluz
powiem tak bo nie znam zabardzo szczegulow rozpadu tego zwiazku poniewaz zawiele nie powiedziales, zjakich przyczyn wszystko sie popsulo. mysle jednak ze najrozsadniej bylo by sie z nia spotkac i na spokojnie porozmawiac o tym. bo nic Ci nie da, ze sie przespisz z kim kolwiek, tylko stracisz szanse aby znow znia byc jesli jest taka mozliwosc oczywiscie.

Według mnie jestes pewnie zakutym łbem,któremu się od tej niby zajebistości popierdoliło w bani.jak można o sobie wypisywac takie teksty,że och i ach jaki to nie jesteś zajebisty,przystojny? To inni powinni oceniać a nie Ty. Poza tym wcale nie jesteś wartościowy skoro teraz chcesz iść się spuścić do cipy jakies kurewce.Brakuje Ci więc dziewczyny,która kochałeś czy naczynia na spermę?

Gość pipipio
Koles...zwykla KURWA z ciebie,,,,,,twoja Dziewczyna miala racje ze cie zostawila....takich szmat jak ty to pelno jest wokol...