Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna zawiedziona

czy mnie zdradzi?

Polecane posty

Gość taka sobie jedna zawiedziona

czesc wszystkim czy facet ktory przede mna nie mial innej kobiety kiedys w koncu poczuje tesknote za innym i ciekawosc i mie zdradzi?? jak to jest panowie?? chce wiedziec czy szukac faceta ktory przelecial juz wszystko......czy trwac pry moim prawym

Gość bzykaj sie z nim czesto
i dobrze to obcej nie bedzie szukał.... a jesli cie bedzie głowa ciagle bolec to pojdzie w tango

Gość jankiel
musisz go zaspakajać zawsze inaczej i spełniać jego zachcianki bo morze być inna która mu to zapewni

Ilu facetów tyle dostaniesz odpowiedzi. Jedno jest pewne - nie ma nic pewnego. Ludzie się zmieniają, zarówno on, jak i Ty. Takie samo pytanie możesz zadać sobie i mimo, że teraz odpowiesz, że nie zdradzisz, to nie możesz wiedzieć co będzie za parę lat. Życie jest jedną wielką niewiadomą i dlatego jest takie pasjonujące :-)

Chłopak myslisz ze ludzie się zmieniają?:classic_cool: ja bym z tą teorią dyskutowała ;)

v34 - ja wiem, że ludzie się zmieniają, szczególnie po ślubie, kiedy oczekiwania przestawiają się z chłopak/dziewczyna na mąż/żona i ojciec/matka :-)

to nie ludzie sie zmieniają tylko nasze wyobrazenie o nich :classic_cool: