Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n ikitapolska

Stosunek przerywany odpiszcie błagam!!:(

Polecane posty

Gość n ikitapolska

W trakcie owulacji kochałam się z chłopakiem. Dodam że od 6 miesięcy regularnie mam okres (2 czerwiec, 2, lipiec, 2 sierpień, 2 wrzesień no i teraz 2 października miałam) owulacja była wczoraj kochaliśmy się z chłopakiem ( bez zabezpieczenia) (stosunek przerywany) i gdy już skończył na moim brzuchu to potem wsadził mi palcami do pochwy spermę ( nie duża ilość, w sumie to nie wiem) i moje pytanie brzmi. Czy dzięki temu mogę być w ciąży?? Czy jest taka możliwość jeżeli nie konkretnie doszło do wytrysku w środku tylko na zewnątrz i potem do środka??

Gość n ikitapolska
Duże jest prawdopodobieństwo???

Gość rafi kadafi
a ile wy macie lat?? stosunek przerywany nie jest formą antykoncepcji, małe ilości spermy wydostają się z penisa przez cały wzwód

Gość n ikitapolska
Czy któraś z was tak właśnie zaszła w ciąże, a może podobnie??:)

Gość n ikitapolska
Mój narzeczony ma 24 a ja mam 21 i za rok bierzemy slub.

Gość weronka łuzaka
prawdopodobieństwo że zaszłaś jest duże

Gość n ikitapolska
Ja chcę mieć dziecko bardzo. Ale mój narzeczony narazie nie, ale nie chcemy używać gumek, ponieważ strasznie tego nie lubi, ja też nie. I kiedyś mi powiedział jeżeli wpadniemy w taki sposób to nic nie szkodzi.

małe ilości spermy - bzdura na resorach to co się wydostaje to płyn przedejakulacyjny i nie zawiera on sam w sobie plemników bądź zawiera te o upośledzonej ruchliwości i niezdolne do zapłodnienia (uwaga! pod warunkiem że wcześniej nie było wytrusku bo jeśli tak to tam mogły pozostać). Tuż przed wytryskiem właściwym jest tak zwane "kropelkowanie" i tam mogą być plemniki, ale to już jest sekunda dwie przed samym wytryskiem. W przypadku Twoim autorko - cóż mogło dojść do kropelkowania, mógł wprowadzić Ci spermę - tak ciąża możliwa

Gość n ikitapolska
Aggie---> Tak wprowadził już spermę. Mam nadzieje że coś z tego wyjdzie, bo naprawdę pragnę dziecka...

Gość n ikitapolska
A mam jeszcze takie pytanie. Miałam okres 2 października i trwał 6 dni i tego 6 dnia współżyłam z nim i teraz finał był w środku( to nie były moje dni płodne) Ale czy jest jakaś kolwiek szansa na dziecko??

aha:) ok myślałam w sumie po przeczytaniu pierwszego postu że nie chcesz ciąży:) Ja życzę jednak, żeby nie teraz, już nawet pomijając fakt że młoda jesteś bardzo to piszesz że za rok ślub.......z brzuchem albo małym dzieckiem to nie byłoby chyba tak fajnie wtedy.

Gość n ikitapolska
Agiee--->> ja myślę że to najlepszy czas, poneważ mam umowę na 8 lat i pracując na Orlenie po 12 godzin nie jest tak fajnie. A tak miałabym 100% płatne

Gość n ikitapolska
Podtrzymuje temat. Piszcie swoje wypowiedzi