Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ohmilosci

Brac czy nie?

Polecane posty

Go艣膰 ohmilosci

Poznalam faceta . 25 lat . problem w tym ze on jest wierzacy , a ja nie . napoczatku go to troche zszokowalo nie powiem ale potem powiedzial ze nie ma to znaczenia .Dla niego wiara jest wazna ale powiedzial ze jest cos we mnie fascynujacego i ze chce sie spotkac . Zaprosil mnie do kina i na kolacje . Isc?? Czy to moze sie udac ???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ohmilosci
No on tez tak uwaza tylko ze ja mam troche inne poglady niz chrzescijanie , wiadomo ateista mysli po swojemu;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 htrut686
Ja bym si臋 w to nie pcha艂a, fajnych facet贸w jest du偶o, dlaczego chcesz by膰 akurat z tym kt贸ry ma totalnie inny 艣wiatopogl膮d ? Potem bedzie namawia艂 na 艣lub ko艣cielny i chrzczenie dzieci z gadk膮: w ko艅cu nie wierzysz wi臋c co Ci szkodzi. Zreszt膮 on mo偶e nawet nie robi膰 wielu problem贸w ale jak膮 masz gwarancje 偶e jego rodzina te偶 nie b臋dzie robi膰 problem贸w ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Michaoo
ludzie ona ma z nim do kina isc nie do luzka zenic sie i dzieci rodzic opanujcie sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohmilosci
htrut686 wlasnie o to mi chodzi . on moze i nie ma z tym problemu . On jest bardzo praktykujacy , czyta czytania w kosciele sluzy itd , i jest taki spokojny czyli totalne przeciwienstwo mnie ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 htrut686
Skoro totalne przeciwie艅stwo, to po co chcesz umawia膰 si臋 z nim na randk臋 ? Im wi臋cej ludzie maj膮 ze sob膮 wsp贸lnego tym lepiej im si臋 zwi膮zki uk艂adaj膮. Odpu艣膰, tylko mu nadziei narobisz niepotrzebnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Michaoo
jesli moge ci poradzic to idz z nim jesli stwierdzisz ze to nie jest wielka milosc to daj sobie spokuj a warto czasem zrobic cos innego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 htrut686
Zauroczy膰 si臋 w kim艣 jest prosto, tylko potem wypl膮ta膰 si臋 z niepasuj膮cego zwi膮zku trudniej....

Udost臋pnij ten post

Z tymi dzie膰mi to rzeczywi艣cie przesada. Nawet ze sob膮 nie s膮, a ta ju偶 o 艣lubie i dzieciach (wsp贸艂czuje twojemu facetowi) :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohmilosci
Michaoo po niekad prawda . wsumie randka to nie slub odrazu . Tylko czy to sie moze udac skoro nie widze u nas zadnych wspolnych nawet zainteresowan ? Jedyne to to ze chce powaznego zwiazku

Udost臋pnij ten post

Mo偶na mie膰 r贸偶ne zainteresowania, byleby si臋 dogadywa膰, to nie jest problem, wr臋cz przeciwnie, byleby nie pr贸bowa膰 na si艂臋 przekonywa膰 do w艂asnych zainteresowa艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 htrut686
Jasne 偶e randka to jeszcze nie 艣lub ani dzieci ale wi臋kszo艣膰 z was chyba tego w艂a艣nie chce i my艣li o tym w d艂u偶szej perspektywie, wi臋c po co w og贸le zaczyna膰 znajomo艣膰 z kim艣 tak r贸偶nym od siebie ? Dla seksu i zabawy ? Ok. je艣li kto艣 lubi niezobowi膮zuj膮co si臋 bawi膰, ale autorka do tych os贸b nie nale偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Michaoo
powiem ci tak poznalem kiedys dziewczyne kt贸rej nie umia艂em zrozumiec by艂a kims ca艂kiem innym niz ja na pocz膮tku nie wiedzia艂em co wg o niej myslec tak jak ty i teraz to moja narzeczona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohmilosci
htrut686 dzieki ze to zauwazyles/a艣 . nie naleze do takich osob . w dodatku nie czuje sie przy nim jako kobieta , rozmoiwa jest dretwa musze sama cos wymyslac bo on np ja : i co mi wiecej powiesz? on: wszystko to co chcesz wiedziec nie ma nic ciekawego do powiedzenia . A ja taka rozmowa sie mecze . tez lubie czasem posluchac a nie ciagle gadac Ja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 htrut686
To 偶e jest Twoj膮 narzeczon膮 to jeszcze nie znaczy 偶e do siebie pasujecie, to si臋 oka偶e je艣li wytrwacie ze sob膮 w szcz臋艣ciu przynajmniej kilkana艣cie lat. Jak si臋 jest zakochanym to nic nie ma znaczenia i nic nie przeszkadza, potem dopiero przychodzi otrze藕wienie. Du偶o ludzi te偶 jest z tym a nie innym partnerem z braku okazji czy zainteresowania ze strony innych os贸b.

Udost臋pnij ten post

htrut686- wg. mnie dramatyzujesz, przecie偶 nie znajdziesz osoby idealnej, i tylko z tak膮 si臋 nie b臋dziesz umawia膰, najpierw trzeba przetestowa膰, a jak si臋 oka偶e, 偶e to trafny wyb贸r to aspekt religijny nie b臋dzie ich wiele obchodzi艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Michaoo
hurt tu nikt nie mowi o pasowaniu do siebie tylko o tym ze czasem warto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 htrut686
Dla ka偶dego co innego jest wa偶ne w zwi膮zku, ja bym nigdy nie zwr贸ci艂a uwagi na faceta kt贸ry ma ca艂kowicie odmienny ode mnie 艣wiatopogl膮d czy zainteresowania - to dla mnie podstawy wyboru partnera. Dla kogo艣 innego te podstawy mog膮 by膰 inne, skoro autorka pyta o religie to znaczy 偶e to jest akurat dla niej wa偶ne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohmilosci
Tylko moim zdaniem warto wtedy kiedy jest jakas chemia , szczegolne zainteresowanie osoba a wydaje mi sie ze jest mi on neutralny bo obojetny napewno nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak nie ma o czym gadac to
raczej strata cZasu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohmilosci
htrut686 szanuje innych wiare ale tez swoje uczucia ktore z czasem moga nadejsc z biegiem czasu i jesli zacznie mu cos przeszkadzac to odejdzie a ja bede cierpiec tego sie obawiam;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Michaoo
jesli jak pisa艂as wczesniej nie umiesz z nim rozmawiac to moze i sobie odpu艣膰 bo mo偶e stac sie to meczarni膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohmilosci
slucha tylko mnie o sobie naprawde nie wiele mowi a ja potrzebuje 100% faceta . fakt moze i jest romantyczny no bo kino , kolacja itd ale nie wiem czy to wystarczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Michaoo
jesli wg sie zastanawiasz to nie idz musisz byc w 100% pewna bo inaczej z nim nie bd sob膮 a jak nie bedziesz sob膮 to po co wg sie z nim widziec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohmilosci
moze jednak poczekac na lepsza partiee wkoncu jeszcze czasu mi zostalo do slubu;d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Michaoo
po tym jak piszesz mysle ze jest w tobie cos wyj膮tkowego wiec oczekuj kogos takiego samego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohmilosci
Michaoo poprostu normalna kobitka ;p a faceta jak nie bylo tak nie ma :( ale to kwestia czasu . mam nadzieje

Udost臋pnij ten post