Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kacper33242344

Czy moja dziewczyna jest chytra?

Polecane posty

Gość Kacper33242344

Witajcie mam problem, chodzę z moją dziewczyną już 6 lat nie wiem czy to jest normalne ale ona oczekuje, że wszystko ja bede płacić i że taka jest rola faceta. Aktualnie nie pracuje, ponieważ kończę studia, tak więc z kasą u mnie krucho, natomiast ona oczekuję, że to ja powinienem płacić za wszystko, przykładowo, obraża się gdy mówie żeby przyjechała do mnie autobusem bo nie mam paliwa w aucie lub gdy gdzieś nie idziemy bo nie mam kasy to robi mi szopki. Nie chce aby mi stawiała wszystko, ale czy podział płacenia po połowie nie jest dobrym rozwiązaniem, co o tym sądzicie? jak ta sprawa wygląda w waszych związkach

Gość chytra?
ona nie pracuje poniewaz ty konczysz studia? jak to? "ona oczekuję"? zdecyduj sie chlopie albo daruj sobie polskie znaki ;/ jak krucho z kasa to nie powinna wymagac bog wie czego, powiedz jej ze nie masz kasy, ze jak chce gdzies isc czy zebys przyjechal to musi sie dolozyc bo nie wyczarujesz tej kasy

Gość Kacper33242344
Napisałem, że ja nie pracuje.

Gość monika irlandia
odpowiedz nie jest jednoznaczna. nie wiem, jak jest z Toba,ale ja pracowalam i studiowalam jednoczesnie,aby zarobic na wydatki. Moze sprobowalbys tez takiego rozwiazania? Oczywiscie powiedz dziewczynie delikatnuie, ze czasami nie dasz rady przyjechac do niej ,bo paliwo kosztuje itd (chociaz ty tez moglbys przyjezdz\ac do niej autobusem)....

Gość jak chlopak zacznie pracowac
to pewnie dziewczyna zacznie miec widzi midzi ze nie ma dla niej czasu... Ta dziewczyna sie juz nie zmieni, bo to pierdolona ksiezniczka. Ty napewno z taka dziewczyna chcesz wiazac przyszlosc? Ja jestem z moim ponad 4 lata i nigdy nikt nikomu nie zalowal. Jak ja mialam to ja placilam, jak on mial to on placil. I do dzis mamy majtek razem, wynajmujemy i wogule, to z czego nam zostaje robimy sobie mile chwile, wieczór filmowy i pelno slodyczy, wyjscie na kregle i.t.p. My obydwoje przeciwko calemu swiatu hihi :D Na twoim miejscu bym sie powazne zastanowila.

Gość gość
To znajdź taką co nie wymaga i przestań zawracać d**e, W Rosji gdy facet nie zapłaci za kobietę to ona nie odbiera telefonu i zrywa kontakt , po prostu są takie kobiety które miały takie wzór w domu ze ich matki nie pracowały i ojciec za wszystko płacił