Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemezałamana6

Dostałam tani pierścionek zaręczynowy :(

Polecane posty

Gość jestemezałamana6

sprawdziłam model na stronie internetowej sklepu i cena 349 zl :( nie ma diamentu :(

Gość dodam jeszcze
i co przyjelas go?

Gość jestemezałamana6
no a co mialam zrobic? powiedziec ,ze jest za tani ?

Gość AptekawBiedronce
żal

Gość ja czekam na jakas deklarację
już latami, męczy mnie niedojrzale życie w konkubinacie i chetnie bym wziela taki nawet za 100zl, byleby ten stary dziad wydoroslał i zechcial zacząć normalne zycie. Nie wiem ile jeszcze wytzrymam takie traktowania. 6 lat razem, 4 lata wspolnego mieszkania i dalej konkubinat :/ tak wiec ciesz sie

ale ty jestes pusta!!! ja dostałam za 399 i uwazam ze tyle nie musial płacic licza sie uczucia ze chce spedzic z toba reszte zycia a nie cena piercionka to wesele rozumim ba byc z pompa 200 osob suknia za 2000zl i obraczki tez bo taniej nie schodzisz? oj wiesz co dziwie mu sie ze jeszcze chce z kims takim byc... zal mi ciebie. jak nie lubie takich pustych lasek...

a ja dostalam taki z allegro 65zl juz z przesylka.. gdybys byla na moim miejscu pewnie juz bys go rzucila bo za tani. a dla mnie liczy sie to ze chcial sie zareczyc a nie to za ile kupil pierscionek.. bylo ciezko z kasa to kupil to na co go bylo stac. i co z tego ze nie za 10000zl?:) liczy sie uczucie;)

Gość zośliwa ile wejdzie...
idż i se wymień na lepszy.

Gość //////////
A coz jest niedojrzalego w zyciu w konkubinacie? Albo inaczej jesli jest niedojrzaly zyjac w konkubinacie to przez zawarcie zwiazku malzenskiego nie dojrzeje. Jakbym uwazala ze pierscionek jest za tani to bym nie przyjela. Bo to tylko dowodzi, ze nie chce wychodzic za maz tylko miec droga bizuterie.

i ja sie zgadzam z inka nawet gdybym taki za 65 zl dostała bys sie ucieszyla bo to były w koncu zareczyny i to ze chce spedzic z roba reszte zycia powinno cie ucieszyc a nie jego wartosc. ja dostałam biale złoto a bym sie ucieszyla nawet ze srebrsa

Gość zegar z kukułką
...ot, problemy dzisiejszych panien na wydaniu.... - współczuje facetom szukającym żony....

Gość Annaaarrrr
Dziewczyno, ja dostałam pierścionek zaręczynowy ze sznurka, bo byliśmy studentami i nie mieliśmy kasy. Powiedział wtedy, ze jak sam zarobi, to mi kupi taki, na jaki zasługuję. Na 10 rocznicę dostałam z brylantem. Myślę, ze bardzo drogi, choć nie sprawdzałam:). Jesteśmy 15 lat po ślubie. Nie zajmuj się pierdołami. Kochasz go?

Gość no ale dlaczego tak
przeciez to prowo zjeby :D