Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysia321

wyjasnienei bo mnei trafi zaraz!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

zaraz mnie szlak trafi ty jeste idiotka!!!!!!!!!!!! wszystkie te 3 osoby to zupełnie inni ludzie mysia321 to ja stara baba co teraz na urlopie sobie siedze i robie porzatki wiec sprzeaje roznosci na allegro!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie mam firme co produkóje czesci do maszyn rolniczych calineczka 12345-to moja bratowa !!! a karinka młodsza siostra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chwilowo mieszkamy wszytkie 3 w jednym domu jak sie ktoras nie wylogowala to potem moglo tak byc mail jestten bez zabezpieczenia hasłem wszycy z niego kozystaja a prywatnych maili bym tu raczej nie podawała!!! coś jeszcze jakies jeszcze pytanaia???

niech sie odezwie ta panna co tak mąci starsznie ona jest bardzo madra i inteligentna neich sie odezwie cwanaiara

sprawa 2!!! co do jasnej cholery cie obchodzi czym ja sie zajmuje na codzien??? a to co sprzedaje to moja sprawa!! skoro taka jestes mądra sama sie ujawnij a nie co dzien z innego nickla piszesz

Gość Porażający analfabetyzm
,,produkóje" brawo!

co za beznadziejne forum ja wogole nie rozummie tych głupich bab co tu siedza ja weszłam kilka razy i raczej nie bede juz tu wchodzic dziewczyna tez odradze wy (nie wszystkie) idotkami jestescie co od siezienia w dom,u wam sie przewraca w głowach!!! zazdroscisz cwaniaro???? raczej tak i co chcesz osiagnąć swoim mąceniem????????????????????????? lecz sie!!

Gość tylko winny się tłumaczy
;)

no i następna mądra to nie jest tłumaczenie !! tylko wyjaśnienie ze ja a Calineczka czy karinka to inne osoby!!!!! wiec przestańcie mącić już!!!!! jak sobie będę miała ochotę to sobie założę TOPIC z moimi aukcjami i wystawiać będę tez to na co mam ochotę!!

Gość oczywiście, oczywiście
;)