Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna mloda 10.2012

Problem z suknią ślubną proszę o rady.

Polecane posty

Gość panna mloda 10.2012

A wiec mam problem poniewaz na rękach mam roztepy. Nie wiem jakim cudem, ale jak przytylem to zamiast na udach, brzuchu czy pupie dostalam ich na rekach mimo, ze akurat w tym miejscu moja nadwage najmniej bylo widac. Jak wiadomo mimo uzywania kosmetykow rozstepy sa trwałe chyba, ze jakis laserowy zabieg, ale on jest znowu bardzo kosztowny. W sumie juz sie do swoich "blizn" przyzwyczailam, bo mam je od 2 lat. Latem czuje sie troche źle jak musze zalozyc krotki rekaw czy na ramiaczka bluzke, bo upal jest, ale malo kto na mnie przeciez uwage zwraca i glownie ja to widze, a nie inni. Gorzej jest ze slubem i weselem. Jednak beda na mnie wszyscy patrzyli. Nie jestem juz gruba, ale rozstepy zostaly. Pieknie wygladam w sukniach z odrytymi ramionami, lub bez zadnych szelek. Jak przymierzalam jakies z rekawkami, koronkami wzdluz rak jakos nie czulam sie komfortowo mimo, ze to co chcialam zostalo przykryte. Jestem na etapie wybierania sukni i tak sie zastanawiam czy nie wziac po prostu normalnej sukni z odkrytymi ramionami i po prostu uszyc sobie cienkie bolerko. W kosciele kazda panna mloda ma bolerko, ale ja mysle miec go na calym weselu. Myslicie, ze nie bedzie mi za goraco? mysle o bolerku takim przed lokiec. Na pewno lepiej bedzie wspolgralo z suknia niz jakies doszywane rekawy na stale:O nie wiem co mam robic. Slub nie bedzie w miesiacu gdzie najwiekszy upal, bo w październiku za rok. Doradźcie dziewczyny.

przede wszystkim nie chodz na solarium przed weselem-na opalonej skorze bardziej widac rozstepy... ja mam grubiutkie ramiona i miala piekne zdobione koronkowe bolerko.jak ja widzialam na wieszaku myslalam,ze takie zdobione bedzie na mnie wygladalo jak na starej babie,ale kurde jak sie zobaczylam w lustrze,to od razu wiedzialam,ze to na pewno to!i rece dobrze wygladaly i zdjecia rowniez:) choc jak ty jestes szczupla,to bym radzila po prostu sie nie opalac,tego naprawde az tak nie widac,a jesli jeszcze nie zbledly,to kup contratubex i po sprawie:)

Gość W niektórych przypadkach tak
są już białe, ale nawet na nieopalonej skórze niestety widoczne są one cienkie, ale dość długie. Właśnie myślę o jakimś bolerku może i koronkowe:) jednak przymierzalam w salonie suknie z takimi doszywanymi koronkowymi rekawami i to wygladalo na mnie strasznie. Wiec pomyslalam o bolerku, ale zeby go nie zdejmowac w trakcie wesela. Chociaz moze w trakcie mi sie odmieni... kemera raczej tego nie uchwyci, a bede ju i tak po zdjeciach. Nie wiem. A co to jest ten contratubex do czego sluzy?

Gość panna mloda 10.2012
To ja na górze:)

Gość panna mloda 10.2012
Już wiem to jest żel na blizny. Stosowałam najróżniejsza preparaty i nic mi nie pomagało nie wiem czy jeszcze coś te blizny zwalczy

Gość poweselna
Ja mam pulchne ramiona, na dodatek pokryte bliznami, więc zdecydowałam się na bolerko. Mimo, że ślub był w czerwcu, nie zdjęłam bolerka do samego rana, nie było mi w nim zbyt gorąco, choć mam problemy z nadpotliwością i uderzeniami ciepła. Bolerko może być wspaniałym elementem stroju :-)