Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaak

obrazil mnie moj eks

Polecane posty

Gość jaaak

rostalam sie z gosciem w sumie to on mnie zostawil (niby zaluje) ustalilismy ze jestesmy kumplami i niby wszystko milo fajnie mieszkamy jeszcze chwile ze soba on wczoraj sie upil 2 wina wypil od popoludnia do pozniego iweczora poprosilam by nasmarowal mi plecy nie masowal wkurzylam sie bo masazu sobie nie zyczylam i wyrazilam swoje zdanie powiedzialam ze mnie wkurza a on na mnie z buzia to sobie kurwa znajdz takiego do masowania oczy mi prawie wyszly ze zdziwienia powiedzialam ze nie zycze sobie zeby ttak sie do mnie odmosil a on ze kiedys tez tak do mnie mowiel wiec czemu teraz niby mialoby byc inaczej wkurzylam sie i mowie ze jezeli mnie nie szanuje to jego sprawa ale na pewne rzeczy nie pozwole to mi opowiedzial nie pierdol ......dzis wstal jakgbyby nigdy nic sie nie stalo a ja patrzec na niego nie moge wyprowadzam sie jak najszybciej sie da ale przykre ze kumplem nawet moim nie bedzie nie mam zyczenia

Gość chcesz rade to masz
przestan juz zakładac te glupawe tematy o obrazaniu

Gość Ty jakaś dziwna jesteś
nie pochwalam wulgaryzmów, ale po co w ogóle dyskutujesz z pijanym facetem? W dodatku prosisz o smarowanie pleców. Jakiś kit tu wkręcasz.

Gość gdgdg
sorry bardzo...sama prowokujesz pewne sytuacje intymne a później się dziwisz. No kurwa ja jakoś potrafię sobie plecy wymasować...Trzeba być zjebem,żeby prosić o to byłego chłopaka

Gość ramona.
o nie! To znowu ta laska wałkuje facetów! Zjeżdżaj wreszcie z tymi swoimi "przemyśleniami", wróć do liceum i zrób maturę, bo styl masz skandaliczny wręcz

rostalam sie z gosciem w sumie to on mnie zostawil (niby zaluje) ustalilismy ze jestesmy kumplami i niby wszystko milo fajnie mieszkamy jeszcze chwile ze soba " ja pierdole ze tez sa takie tępe baby na swiecie

Gość dźizzzas
Regres jesteś żałosny zajmujesz sie tylko krytykowaniem kobiet Idź na męskie forum tam zobaczymy czy będziesz kozaczył

Gość dźizzzas
podróba tutaj to ty Regres podróba faceta, bardzo nieudany model