Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbita na maxa

co robić!!!!!!!!

Polecane posty

Gość rozbita na maxa

chodzi o córkę mojego partnera miałam z nią dobry kontakt zawSze do otatniej wizyty u naS oStatnio gdy była wogóle Sie do mnie nie odezwała przez cały weekend lekceważyła mnie zero kontaktu było mi przykro i proSiłam partnera zeby dowiedział Się o co jej chodzi i dlaczego tak Sie zachowuje w StoSunku do mnie ale on uważa ze niby co Sie Stało ze Sie czepiam drobiazgu a dla mnie to raczej nie drobiazg dziecko ma dopiero 9 lat a zaczyna żądzic wSzyStkimi i nie wolno jej uwagi zwrócić bo Sie obrazi a wtedy bedzie tragedia.nic nie zrobiłam zeby mnie tak traktowała i jeStem w wielkiej kropce bo nie moge nic zrobić w tym temacie każda rozmowa z partnerem na temat jego córki kończy Sie kłutnią ogromna a on na wSzyStko jej pozwala ja mam Syna z 1 zwiazku i co do niego mój partner jeSt bardzo Stanowczy i czeSto zwraca mu uwage o byle drobiazg nieraz nieSłuSznie bardzo mnie to boli bo jednemu nie pozwala na zbyt dużo a córce odwrotnie.jak powiedziałam ze gdy mała bedzie do naS przyjeżdzać to ma mnie Szanować a przynajmiej powinna to zrobił mi wielką awanture i tak jeSt non Stop mała zrobila Sie niegrzeczna oprySkliwa a on nie widzi problemu może to ja przeSadzam pomocy!!!

Gość jestemgłupiajakbut
Nie wiem co masz robić, ale strasznie się to czyta:(

Gość kika0000000
Przede wszystkim, Twój tekst jest nieczytelny!! Jest coś takiego chociażby jak kropki, spacje, przecinki i inne zasady pisowni prawda;)? Piszesz, że Jego córka jest opryskliwa itp- podaj przykład.Samo fakt, że nie ma ochoty na rozmowę z Tobą nie oznacza niegrzeczności. Może ma jakiś problem niekoniecznie z tobą związany. A jak Twój syn reaguje na zachowanie partnera? Ile ma lat i w ogóle czy ma jakieś ale do uwag Twojego faceta?

Gość rozbita na maxa
mój syn ma 7 lat,ostatnio stwierdził ze tata(tak nazywa mojego partnera)chyba go nie kocha bo krzyczy na niego i daje mu kary,jesli chodzi o córke mojego pertnera no to sprawa ma sie tak: była u nas cały weekend partner był w pracy musiala zostać ze mną no i o co kolwiek zapytałam nic mi nie odpowiadała tylko wychodziła z pokoju potem pobiła koleżanki córke jak delikatnie zwrociłam uwage ze mi sie to nie podoba to uciekła mama pobitej dziewczynki zwróciła uwage mojemu partnerowi ze zachowanie jego dziecka nie było ok to on nie zareagował jak by nie do niego mowiła no i tak jest cały czas

Gość rozbita na maxa
widzę że na dobrą radę nie ma co tu liczyć

Gość ja86sia
powiedz facetowi żeby zamiast pouczać twojego synka, niech się weźmie za wychowanie córki. Skoro Ty nie możesz odezwać się do smarkuli to zabroniłabym mu jakichkolwiek uwag w stosunku do syna. Albo porządnie z nim porozmawiaj, bo w normalnym związku nie może tak być, niestety...

Gość rozbita na maxa
probowałam i takiej metody ale on twierdzi że moj syn mieszka z nami a córkę ma raz w miesiącu.

Gość kryzys jak nic
może lepiej po poradę do psychologa? tu Ci nikt, nic mądrego nie doradzi...

Gość werwer
Być może że jej matka nastawiła ją przeciwko tobie. wg mnie nie powinnaś zwracać jej uwagi skoro się tak zachowuje, bo to ją tylko jeszcze bardziej przekonuje że to ty jesteś "zła", lepiej zwracaj uwagę partnerowi. I w drógą stronę tak samo, niech partnier nie zwraca uwagi twojemu synowi, tylko powie tobie.

ale o co ci durna babo biega co? zaczyna rzadzic? wszystkimi ? to znaczy kim? chcialabys szacunku? to na niego zapracuj a jak ci zle to mieszkaj ze swoim synkiem sama

Gość oko w oko
zawsze szczery ty to chyba kobiet nie lubisz