Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_niedlugo_:)

Kiedy NAJWCZEŚNIEJ mozna zostawic dziecko samo na kilka dni??!!

Polecane posty

Pytanie jak wyzej. Na koniec tego roku urodze. Do 10.2012 musze zdac pewien egzamin, co wiąże się z conajmniej 5- 7 dniowym wyjazdem za granice. Przez kilka pierwszych miesiecy chcialabym pokarmic piersia. Kiedy moge najbezbieczniej, bez wiekszej szkody dla dzidziwyjechac. Prosze tylko bez tekstow w stylu - dziecko najwazniejsze, wyrodna matka. Tu chodzi o moja przyszlosc zawodowa a wiec o NASZE przyszle zycie. dzieki z gory za konkretne odp:):)

a jesli chodzi ci o zostawienie go pod opieką drugiej osoby (męża, babci itd) ja zostawiłam moją córę na 3 dni jak miała 5,5 miesiaca. wyjazd słuzbowy

Gość ja wyjechałam zagranice
jak dziecko miała 6 miesięcy pierwszy raz na tydzień tez musiałam zdac kilka rzeczy a drugi raz jak dziecko miało 9 miesięcy na 4 dni i nic sie nie stało ....

Gość to zależy ....
Pod koniec roku urodzisz, jeśli chcesz karmić około 4 miesięcy wyłącznie piersią, to jak maluch będzie miał pół roku być może już będzie na mm plus jakieś kaszki, pierwsze zupki, jabłuszko ... może wtedy. Duzo zalezy od tego jakie to będzie dziecko, nie ma reguł, może karmiła będziesz krócej i wczesniej wprowadzisz nowe produkty do diety malucha ...

Gość aguuuchaa
Dziecko w październiku będzie miało 10 miesięcy , myślę że spokojnie możesz jechać Tylko nie zostawiaj dziecka samego a z tatą, babcią czy ciocią:)

no tak, tata albo babcia to nie jest zly pomysl ;)