Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnyJestTen Świat

kogo tak samo jak mnie zabolała jej śmierć?

Polecane posty

Gość i po co wstawiłaś...
tego linka????....teraz będę wyła pół dnia:((((((((9

Gość Ja jej zazdroszcze...
Wiem, ze to okropne, ale oddalabym reszte zycia, zeby ktos mnie kochal i byl przy mnie do samej smierci. Ta smierc moze byc za 5 lat, ale chce te 5 lat przezyc jak najlpelniej. I smierc na raka jest okropna. Wolalabym umrzec w wypadku. 5 szczesliiwych lat i wiecej nic

Gość taka jedna malutkaa
ta Pani wygrała w konkursie na blog roku 2010 organizowaym przez Onet. na blogu opisywała swoje zmagania z chorobą nowotworową, była niezwykle silną kobietą, walczyła do końca. podziwiam ją, niech odpoczywa w spokoju...

Gość Ja jej zazdroszcze...
Bo trzeba walczyc do konca. Jesli nie walczysz nie masz szans na wygrana. Jesli walczysz, masz ich polowe. Na wygrana. I na przegrana. Zawsze mi sie podobala ta piosenka: Kto wstawi się na nami u Pana co drogami krętymi każe iść Kto nas usprawiedliwi gdy Pan się będzie dziwił Ja wstawię się za Tobą i z podniesioną głową dziękował będę, że Pan dał mi właśnie Ciebie w radości i w potrzebnie na lepsze i na złe A Ty choć powiedz słowo, że zawsze byłem z Tobą, bo chciałem tak i już I razem chleb jedliśmy i równym krokiem szliśmy wśród wichrów, pośród burz Ty wciąż mnie ratowałaś, za rękę mnie trzymałaś, gdy z drogi chciałem zejść A ja otuchy krople, gdy oczy miałaś mokre, nie raz musiałem nieść . Aniu dziękuje za zaszczyt bycia z Tobą, za wszystko czego mnie nauczyłaś, co mi dałaś i proszę bądź zawsze przy mnie na zawsze. Wierze, ze ona bedzie z nim i bedzie go strzegla, jesli istnieje zycie po smierci... Chcialabym, zeby po mojej smierci tez o mnie ktos pamietal.

Gość daj mu cudowny medalik lub
Co poleca? Dietę wegańską, warzywa, owoce, orzechy i zboża. Najlepiej na surowo. Ale nie jest ortodoksyjna. Jeśli chcesz jeść mięso, to dwa, trzy razy w tygodniu, i tylko z ekologicznych gospodarstw. Przepis na zielony drink: 2 duże ogórki (jeśli nie pochodzą z ekologicznego gospodarstwa, należy je obrać) duża garść jarmużu lub sałaty rzymskiej duża garść kiełków groszku 4 5 łodyg selera 1 brokuł 1 2 gruszki lub zielone jabłka szpinak Przepuścić przez sokowirówkę. I pić na pohybel rakowi http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4940815