Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GDFGFDGDFGDFGDD

KILKA SŁÓW OD ROLNIKA, PRZECZYTAJ!

Polecane posty

Gość GDFGFDGDFGDFGDD

Z niczego tak dobrze się dziś nie żyje jak z roli, taka prawda. Macie nas za biedaków w gumofilcach a stać nas na ekskluzywne domy, ubrania, wyjazdy. Może i jesteśmy bez wykształcenia (choć coraz więcej z nas się kształci) co nie zmienia faktu ze żyje nam się lepiej- zdrowiej, bogaciej. Są miesiące gdzie zarabiam do 25 000 zł. Oczywiście nie przez cały rok, ale chyba za te pieniądze można trochę odłożyć na zimę? Poza tym są rolnicze biznesy gdzie produkcja trwa cały rok. Oprócz tego mamy dopłaty z Unii, kredyty tanie, KRUS. Żyć nie umierać

Gość Czyński
Jesteście szczerbaci, nosicie wzorzyste skarpety, specyficznie śmierdzicie i jeszcze okradacie budżet.

Wszystko fajnie :) ale nie możesz zostawić wszystkiego w cholerę i zrobić całej rodzinie tygodnia wakacji chyba że nie hodujesz zwierzaków.

wydaje mi sie ze w Polsce wszystko jest inaczej poglądane ,u nas nie ma , ze jak ktos ma rolnictwo to jest gorszy,wręcz przeciwnie;) u nas rolicy to bardzo zamożni ludzie...

Taki z Ciebie rolnik jak z koziej dupy trąba tyle ci powiem Nastepny marny prowokator A Wy jak te matoły wdajecie sie w dyskusje

mam kolega rolnika i jest prostakiem. idzie na pole i chleje wodke. ma zeby jak baba jaga. i zero gustu. i ciagle mu kasy brakuje hehe.

Miałam 2 letni staz w agencji rynku rolnego w dziale kontroli Jezdzilam po całym podlasiu i nie widzialam ani jedej willi Zaden nawet najlepiej prosperujacy rolnik nie moze sobie na nia pozwolic Łade domy owszem ale nie wille Poza tym rolnik ktory dobrze zarabia nie ma czasu ani na siedzenie na forach ani na wojaże po swiecie bo ma co robic Menadzer?To zes puscił wodze fantazji Nie masz pojecia o rolnictwie i zyciu na wsi Takze daruj sobie

Prowo jak nic. My mem te y mem gospodarstwo i wiem jak jest. nie jest tak różowo. jak opisujesz chyba ze masz 200ha.

Gość miastowy
Takich rolników w PL jest kilku. I robią nie w polu, tylko w sejmie.