Gość rozbita na maxa Napisano Październik 21, 2011 chodzi o córkę mojego partnera miałam z nią dobry kontakt zawSze do otatniej wizyty u naS oStatnio gdy była wogóle Sie do mnie nie odezwała przez cały weekend lekceważyła mnie zero kontaktu było mi przykro i proSiłam partnera zeby dowiedział Się o co jej chodzi i dlaczego tak Sie zachowuje w StoSunku do mnie ale on uważa ze niby co Sie Stało ze Sie czepiam drobiazgu a dla mnie to raczej nie drobiazg dziecko ma dopiero 9 lat a zaczyna żądzic wSzyStkimi i nie wolno jej uwagi zwrócić bo Sie obrazi a wtedy bedzie tragedia.nic nie zrobiłam zeby mnie tak traktowała i jeStem w wielkiej kropce bo nie moge nic zrobić w tym temacie każda rozmowa z partnerem na temat jego córki kończy Sie kłutnią ogromna a on na wSzyStko jej pozwala ja mam Syna z 1 zwiazku i co do niego mój partner jeSt bardzo Stanowczy i czeSto zwraca mu uwage o byle drobiazg nieraz nieSłuSznie bardzo mnie to boli bo jednemu nie pozwala na zbyt dużo a córce odwrotnie.jak powiedziałam ze gdy mała bedzie do naS przyjeżdzać to ma mnie Szanować a przynajmiej powinna to zrobił mi wielką awanture i tak jeSt non Stop mała zrobila Sie niegrzeczna oprySkliwa a on nie widzi problemu może to ja przeSadzam pomocy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach