Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oniki

Pies siusia krwią;(

Polecane posty

co komu pzreszkadza, ze ktos chwyta sie najrozniejszych sposobow? nie wiesz co? ano to, ze liczy sie wlasnie dobro zwierzaka, i jesli to bylaby prawdziwa sytuacja to zamiast tu wypisywac "z ciekawosci czy ktos tak mial" to zapierd.bym do weterynarza

Gość nadia and
przecież napisała, ze ma umowiana wizyte, a w miedzyczasie moze nie mogla sobie znalezc miejsca

Gość nadia and
"i ta durna istota rozmawiała z weterynarzem dzisiaj i mam przyjsc na 17.00 szkoda tylko ze weterynarz nie jest tak mądry i nie chciałby mnie przyjąć szybciej" tzn to jest zbyt mało prawdopodobne, o to Ci chodzi?

ale ciekawość mnie poniosła to w konfrontacji z tym: moj piesio od wczoraj nie chce chodzić jest przybity a rano zaczął sikać brudną krwią,oczywiście nadal nie chodzi( i z tym: Dodam że jakieś dwa lata temu potrącił ją samochód,ogólnie nie było szans ale się "wylizała" ma połamaną miednice,ale to chyba raczej nie są nastepstwa wypadku tym bardziej ze tyle czasu minęło. oraz z tym: Podtrucie całkiem możliwe,sasiadka nie lubi naszego psiaka bo za gośno "szczeka"

Gość nadia and
aha, w swietle tej dokladnej analizy to rzeczywiscie ta kobieta psy zna tylko z widzenia

Gość oniki
Niestety nowotwór wątroby:(Dostała leki ale jak nie bedzie zadnej poprawy do jutra niestety uśpienie:(((