Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mgławica Kocie Oko

Jestem poszkodowany ,nie mogę mieć dziewczyny!

Polecane posty

Gość Mgławica Kocie Oko

Nikogo nie poznaje, nie wiem jak kogoś poznać, przez internet wszystkie dziewczyny mnie olewają. Olewa mnie też moja koleżanka z klasy a to już niezły wyznacznik jakim ja jestem człowiekiem skoro tak się dzieje?

Koleżanka z klasy tak?:D to młody jeszcze jesteś i wszystko może się zmienić pod warunkiem że weźmiesz się za siebię.

Gość Mgławica Kocie Oko
Za parę miesięcy opuszczam mury szkoły średniej ale dla pewnych spraw jestem już pewnie starym koniem. Ja nie wiem jak się mam zabrać za siebie.

Gość zpk
nowy prawik na forum? istny wysyp ostatnio

Gość babeczzkaa
Jak to cie olewaja?

Gość Mgławica Kocie Oko
A no normalnie mnie olewają przez neta a konkretnie przez portale społecznościowe, ale to tylko potwierdza regułę, że to nie jest preferowane miejsce poznawania kogoś.

Gość Mgławica Kocie Oko
A kij z tym że jestem prawikiem. To już nie jest takie istotne, ja bym chciał kogoś poznać w ogóle!

Gość Piiiii...
Napisz cos o sobie co lubisz z jakiej jestes czesci Polski albo z jakiego miasta :) moze byc tez wygląd :)

Gość Dante Vizante
A w realu też cie olewaja?

Gość twims
Młodziuchny jesteś, wyluzuj!

skoro jesteś taki młody i Cię dziewczyny olewają, to musisz być mało atrakcyjny i/lub nudny jak diabli, a do tego pewnie uderzasz do dziewczyn, które są poza Twoim zasięgiem. w tym wieku zarówno dla chłopców jak i dziewczyn liczy się głównie wygląd i bycie cool. poczekaj na studia, sporo tam co prawda płytkich puszczalskich szukających sponsora, ale znajdzie się też grupa normalnych, miłych dziewczyn szukających tak jak i Ty życiowego partnera.

Gość Mgławica Kocie Oko
No jestem młody ale lecące latka nic nie zrobią za mnie. Wręcz przeciwnie, za te kilka lat mogę mieć jeszcze bardziej zwichrowaną psychikę przy tym trybie życia co prowadzę. W realu to ja do nikogo nie uderzam, nie mam o tym pojęcia, nie znam osobiście żadnych dziewczyn które by mi się podobały i również nie poznaje od zera bo nie wiem jak dotrzeć do jakiejś???