Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kobieta lat 21

Jestem nowa witam wszystkich!

Polecane posty

Gość córcia ale dlaczego
dajesz swoje zdjęcia i to jeszcze w aucie taty:O myślałam że jesteś rozsądną młodą damą:O

Gość dyrektore wstawia foty z
kwadratami :classic_cool:

Z kwadratami zdjęcie wstawia każdy kto nie chce do końca się ujawnić. Spotykałam się z taką opcją wiele razy w internecie. I niejedna osoba tak robi. Jak się tu zadomowię to może odsłonię twarz. Kto wie.

Jak widzisz wszyscy udaja, ze mnie znaja. A nikt mnie nie zna. chodzilo mi o to, ze po prostu mozna zdjecie okryc anonimowoscia w nieco subtelniejszy sposob, ale to niewazne wlasciwie 🖐️

A ja tez jestem nowa a kogo to obchodzi,moja babka tez byla nowa a teraz jest juz nienajnowsza,ale dobrze jej idzie,tylko trza na strychu te barierki naprawic bo kiedys zleci i bedzie nieszczescie.A mojemu dziadkowi traktor sie zepsul,mowie wam masakra,obiad,e tam nie bede nawet gadac i na urodziny dzisiaj do Olki kolezanki tez nie pojde,wszystko takie drogie,apteke mi na koniec miasta przeniesli,masakra nie zycie,jeszcze ten pies,w uszach mam waciki,Ciotka przyjechala,na Po juz nie zaglosuje,e tam srac to zreszta,dobrze ze mam robote,ale do holandi pojade to wam przywioze lizaki,a potem jade do zoo i musze jeszcze lalke kuzynce kupic,malpki bedziemy nosic na barana,no bo chyba nas nie pogryza nie,e tam zreszta,co wam gadac bede,ale dam znac jeszcze co i jak.Erna jestem,milo mi.

dla mnie to tylko forum, przejmuje sie rzevzywistymi przyjaciolmi a nie nickami czarnymi czy pomaranczowymi. a teraz zostawiam cie z leviatanem on dawno nie mial dziewczyny, od calych 22 lat, wiec chetnie powchodzi ci w tylek ;) 🖐️

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
I JESTEM U WIESNIARY NA TOPIKU :-)

Gość buhahahahahahahhaha
Już się zeszła mafia czarnych, żenada że tacy siedza tu całe zycie a potem udają, że rządzą tym forum buahahahahahhaha