Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
JUDYTA_40

skarga

Polecane posty

Witam, chciałabym przestrzec wszystkich tych, którzy chcieliby coś kupic w TV-MARKECIE, jedno wielkie oszustwo, o odzyskanie pieniędzy jest chyba praktycznie nie możliwe, i nie ważne że można oddac zakupiony towar w ciągu 10 dni a reklamacje są rozpatrywane w ciągu 14-dni ( przynajmniej tak pisze na umowach ). Kupiłam produkt AHH-BRA- nigdy więcej!!!!!!!!!!! Odesłałam i czekam już 3-tygodnie a pieniędzy nie ma. Kiedy dzwonię jedna pani wręcz nakrzyczała na mnie mówiąc, że mają 14-dni ROBOCZYCH na reklamację. Dziś zadzwoniłam ponownie i dowiedziałam się że mają 20-dni.Pytam więc: TO ILE W KOŃCU TRWA OKRES REKLAMACJII?? Proszę się zastanowić i umówić między sobą!!!!! Ludzie- zanim coś tam kupicie 10000 razy się zastanówcie, bo naprawde nie warto. To wszystko ładnie wygląda na reklamie lub w katalogu, jednak rzeczywistość jest zupełnie inna. Wszystko co tu napisałam jest szczerą prawdą i mam nadzieję że nikt już nie da się ponieść sile reklamy w TV-MARKECIE, to jest nabijanie ludzi w butelkę i wyłudzanie pieniędzy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować